Νέα

loogoo

Μιχάλης Παούρης - Μέσα από τη γνώση

 
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΟΥΡΗΣ ‘’ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΝΩΣΗ’’
ΕΙΔΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΟΥ

Η Achordo Music σας προσκαλεί στο ειδικό σεμινάριο Μπουζουκιού με τον σολίστα Μιχάλη Παούρη την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 17:00-21:00 (διαθεσιμότητα για 12 συμμετέχοντες). Ο Μιχάλης Παούρης, διεθνούς φήμης σολίστας και βιρτουόζος του Μπουζουκιού και της Κιθάρας, επιστρέφοντας από τις ΗΠΑ ξεκινά τις δράσεις του στην Αθήνα. Αφετηρία είναι το σεμινάριο που θα δώσει στους λάτρεις του Μπουζουκιού κάθε επιπέδου (αρχάριοι και προχωρημένοι) με σκοπό τη «βουτιά» στη γνώση και στα μυστικά του οργάνου. Ένα τετράωρο σεμινάριο γεμάτο με υλικό που θα λύσει κάθε απορία. Θα δείτε τον Μιχάλη Παούρη να εφαρμόζει τεχνικές και να αναλύει καθετί πάνω στο Μπουζούκι. Θα παίξει, θα διδάξει αλλά και θα διασκεδάσει δίνοντας στους συμμετέχοντες ότι καλύτερο για να φύγουν μουσικά πιο πλούσιοι. Τρόποι μελέτης, κλίμακες, ασκήσεις και ανάλυση λαϊκών δρόμων θα είναι τα πιο κυρία στοιχεία του σεμιναρίου με έμπρακτη συμμετοχή των συμμετεχόντων με το μπουζούκι τους και σημειώσεις που θα πάρουν μαζί τους.
 
paouris
Τρόποι Μελέτης:
*Υλικό (Ασκήσεις)
*Προγραμματισμός μελέτης
Κλίμακες:
*Βασικές Κλίμακες
*Συνδυασμός κλιμάκων (Πως περνάμε από τη μια κλίμακα στην άλλη) *Συγχορδίες και ανάλυση Ασκήσεις:
Ασκήσεις Τεχνικής:
*Ασκήσεις Μηχανικές και Τροπικές
*Ασκήσεις με βάση φράσεις τραγουδιών
*Ασκήσεις εγκεφάλου (!)
Λαϊκοί Δρόμοι:
*Συνδυασμός Λαϊκών δρόμων σε Ταξίμι
*Ανάλυση δρόμων
*Εμβάθυνση στις συγχορδίες των δρόμων
*Ανάλυση σε δύο διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης χειρισμού φράσεων
 
Ειδικό Σεμινάριο Μιχάλη Παούρη ‘’Μέσα από τη γνώση’’
Για περιορισμένο αριθμό 12 θέσεων
Κυριακή στις 10 Νοεμβρίου
Ώρες 17:00 – 21:00

‘Πολυφωνική’ Studio
Κολοκοτρώνη 9 & Γκίνη, Χαλάνδρι (εντός εμπορικού κέντρου TopShop)
polyphonikistudio.gr
 
Συμμετοχή με προπώληση 50€ πριν την ημέρα του σεμιναρίου, και κατάθεση στο ΙΒΑΝ GR9701100870000008700238416 - ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.
Στην αιτιολογία κατάθεσης να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντος & ‘’Σεμινάριο Μπουζουκιού’’ και αποστολή email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με επισυναπτόμενη την κατάθεσή σας και ένα τηλ. επικοινωνίας.
 
michaelpaouris.com
Διοργάνωση: Achordo Music
www.achordomusic.gr
πληροφορίες: 6972252083
 

Νέα