Νέα

loogoo

Michelle Shapa - Miracles

 
H Meditelectro
παρουσιάζει τη νέα της συνεργασία με τη Michelle Shapa
“Miracles”
 
Με καταγωγή από το Ισραήλ και την Ανατολική Ευρώπη, και έδρα της την Ελβετία, η Michelle Shapa είναι μια ταλαντούχα τραγουδίστρια και παραγωγός ποπ τραγουδιών με αισθαντική απόχρωση. Με αρκετές κυκλοφορίες να κερδίζει αναγνωρισιμότητα: οι συνεργασίες της LOVER (2019) και LET IT GO (2020) με τον βραβευμένο με Grammy μουσικό παραγωγό και Dj David Morales, καθώς και οι προσωπικές της κυκλοφορίες MIND GAMES (2019), EVERLASTING (2020), HURT (2020), MIRACLES (2021).
 
michelle1
 
Το στυλ της χαρακτηρίζεται από μια έντονη ποπ διάθεση με groovy ρθυμό και στο ίδιο ύφος κινείται και το καινούριο της τραγούδι Miracles που κυκλοφορεί από τη Meditelectro.
 
To “Miracles” είναι ένα δυνατό ποπ κομμάτι που μιλάει για τη δύναμη να μπορείς να απομακρυνθείς από οτιδήποτε τοξικό. Η Michelle το έγραψε το 2017 όταν προσπαθούσε να ξεφύγει από μια τοξική σχέση με έναν άνθρωπο που δεν την άφηνε να προχωρήσει στη ζωή της. Για καιρό συζητούσε το θέμα της παραγωγής του τραγουδιού με διάφορους μέχρι που αναζήτησε και κατάφερε να συνεργασθεί με τον μουσικό παραγωγό Vitalie Chian (με έδρα του τη Γερμανία). Ήταν σίγουρη ότι εκείνος θα κατάφερνε να δώσει στο τραγούδι το touch που χρειαζόταν για να απογειωθεί. Όπως κι έγινε!
O δίσκος κυκλοφορεί από τη Meditelectro
 
 
 

Νέα