Νέα

loogoo

Μαζί Δεν Κάνουμε - In The Air Tonite

 
“Μαζί Δεν Κάνουμε” - “In The Air Tonite”, μια εκπομπή δίγλωσση, δυο webzines και οι πρώτοι διεθνείς καλεσμένοι
 
Σε μια ιδιαίτερη συνύπαρξη ο συντάκτης του RockHard, Θoδωρής Μηνιάτης και ο συντάκτης του Noizy, Δημήτρης Μπάρμπας καλούν σπίτι τους μέσω διαδικτύου μερικούς σπουδαίους καλλιτέχνες αλλά και ανθρώπους της εγχώριας αλλά και της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Το “Μαζί Δεν Κάνουμε…” είναι η ελληνική στήλη που μέχρι τώρα έχει φιλοξενήσει ονόματα όπως οι Innerwish, οι Ανώριμοι, ο αρχισυντάκτης του Rock Hard Σάκης Φράγκος αλλά και ο Αλέξανδρος Ριχάρδος, ενώ το “In The Air Tonite…” είναι η αντίστοιχη αγγλόφωνη στήλη, στην οποία ο πρώτος της καλεσμένος ακούει στο όνομα Jim Grey, τραγουδιστή ενός από τα πιο επιτυχημένα “prog” συγκροτήματα των ημερών μας τους Caligula’s Horse.
 
mazi2044
 
O Jim Grey μίλησε στο “In The Air Tonite…” για τα αγαπημένα του αλμπουμ και μας εξέπληξε με τις επιλογές του, ενώ καθόλη την διάρκεια του Broadcast δεν δίστασε να μιλήσει για την οικογένειά του και τις δυσκολιες που αντιμετωπίζει όταν γυρνάει από τα πολύμηνα tour.
 
Με μεγάλη χαρά ανοίγει λοιπόν μια συνεργασία των δύο webzines μέσω της εκπομπής και μπορούμε να ανακοινώσουμε ότι ο επόμενος καλεσμένος του “In The Air Tonite” αυτή την Τρίτη, 7 Ιουλίου, στις 21:00 είναι ο πολυαγαπημένος Jeff Scott Soto (Yngwie Malmsteen, Talisman, Axel Rudi Pell, Trans Siberian Orchestra, etc.).
 
Το “Μαζί Δεν Κάνουμε” / “In The Air Tonight” προβάλλεται κάθε Τρίτη, 21:00 ως Youtube Premiere (και ασφαλώς όλα τα βίντεο είναι διαθέσιμα στο κανάλι της “εκπομπης” στο Youtube)
 
Subscribe to the channel "Μαζί Δεν Κάνουμε - In The Air Tonite" : https://www.youtube.com/channel/UCTZ8t6iRPKbYOlUjR45SaIQ
 
Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε όλο το “In The Air Tonite”... with Jim Grey (Vocalist Of Caligula’s Horse)
 

Νέα