Νέα

loogoo

Κυκλοφόρησε το δεύτερο single των Sons O’ Bitches

 
 
Οι νεοσύστατοι Sons O’ Bitches έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακόμη κομμάτι από την επερχόμενη δισκογραφική κυκλοφορία τους. Το “Thanks For Nothing”αποτελεί το δεύτερο από τα τέσσερα κομμάτια που απαρτίζουν το EP με τίτλο “Second Hand”.
 
 
 
Στην μουσική παραγωγή βρίσκονται οι Νίκος Λογιωτατίδης και Θοδωρής Αραμπατζής, με εκτελεστικό παραγωγό τον Πάρη Βασιλειάδη. Στο mastering βρίσκεται ο βραβευμένος με Grammy Dave Collins, γνωστός για τις συνεργασίες του με καλλιτέχνες όπως Alice In Chains, Metallica, Soundgarden, The Police και άλλοι. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το πρώτο δείγμα που δημοσιοποιήθηκε, μας οδηγούν στο να περιμένουμε ένα πολύ δυνατό ηχητικό αποτέλεσμα στο επερχόμενο EP.
 
 
Περισσότερες λεπτομέρειες ως προς το tracklist και την ημερομηνία κυκλοφορίας, θα ανακοινωθούν σύντομα, οπότε μείνετε συντονισμένοι στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του συγκροτήματος:
 
 
 
 
 
Λίγα λόγια για τους Sons O’ Bitches
 
Οι S.O.B. είναι ένα heavy rock συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη. Πέντε μουσικοί που μοιράζονται την αγάπη τους για μπάντες όπως AC/DC, Black Sabbath, Soundgarden και Alice In Chains συναντήθηκαν το 2017 όπου ξεκίνησαν να πραγματοποιούν ζωντανές εμφανίσεις και να γράφουν μουσική. Το επερχόμενο EP τους αποτελεί ένα μείγμα των επιρροών των μελών της μπάντας το οποίο δίνει ένα εκρηκτικό hard hittin’ και groove based αποτέλεσμα.
 
Οι Sons O’ Bitches είναι:
 
Κλεάνθης Χρυσοχοΐδης: Φωνή
Πέτρος Λαγόντζος: Κιθάρα
Αλέκος Παπουλίδης: Κιθάρα
Μπάμπης Πετσίνης: Drums
Θοδωρής Αραμπατζής: Μπάσο
 

Νέα