Νέα

loogoo

Καιρός Για Τρίο

 
Acoustic Trio με "έδρα" την Χαλκίδα (est. 2k19)
 
Οriginal υλικό, επιλεγμένες διασκευές, folk 'n roll στάση και άποψη κι ένα άκρως διασκεδαστικό multi πρόγραμμα απ' το εγχώριο και διεθνές ρεπερτόριο, συνθέτουν.. τον "ιστό" της ύπαρξής τους!
 
Folk 'n Roll…
Tρεις ανήλικοι ενήλικες ένωσαν τις μελωδικές τους δυνάμεις και ενορχηστρώνουν αριστοτεχνικά, τραγούδια απ' το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο, ενώ στο πρωτότυπο υλικό τους αντλούν θέματα από πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής!
 
kairostrio2044
 
Χρήστος Ανυφαντής
τραγούδι, κιθάρα, μπαγλαμά, καζού, φυσαρμόνικα
 
Κώστας Φωτόπουλος
τύμπανα, κρουστά, φωνητικά
 
Βαγγέλης Ζαφειρίου
μπάσο
 
 
Οι πρώτες live εμφανίσεις τους έγιναν σε μπαράκια και cafe της Χαλκίδας, με ιδιαίτερη θέρμη και αποδοχή. Συστήθηκαν live στο ευρύ κοινό στις 31 Μαρτίου του 2019, μέσα από την εκπομπή "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση" στον Alpha TV, σε ζωντανή σύνδεση απ' τον πεζόδρομο της Ερμού στην Αθήνα!
 
Τον Απρίλιο του 2019 εμφανίστηκαν στον τερματισμό του 7ου Μίνι Μαραθώνιου στην Χαλκίδα, που διοργάνωσαν τα φροντιστήρια ELC Anifadis & Μ.Ε. Κυριακού για την ενίσχυση του "Μαζί για το παιδί". Ακολούθησε πολύ δουλειά στο studio πάνω σε original υλικό, προετοιμάζοντας το πρώτο τους demo. Στις 20 Ιουλίου του 2020 εμφανίστηκαν στο 4ο Bio-Mechanical festival, στο Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος στην Χαλκίδα.

Στις 17 Οκτώβρη του 2020 εμφανίστηκαν στα Λουκίσια Ευβοίαςστο Κτήμα Ανθηδών.

Αυτή την περίοδο δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό, προετοιμάζοντας το πρώτο τους ΕP, αλλά και το πρώτο τους video clip για το ομώνυμο τραγούδι τους.
 
 
#kairosgiatrio
http://kairosgiatrio.gr
https://twitter.com/TrioKairos
https://soundcloud.com/kairosgiatrio
https://facebook.com/kairosgiatrio
https://instagram.com/kairosgiatrio
https://www.youtube/kairosgiatrio
 

Νέα