Νέα

loogoo

Impenetrable Darkness - Cosmic Termination

 
Impenetrable Darkness
Cosmic Termination EP
Self Release

   Η Αθηναϊκή μπάντα έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ και φέτος επανέρχεται με δύο τραγούδια, τα οποία προφανώς αποτελούν πρόλογο για το επόμενο χτύπημά της.
 
impenetrable20
   Τρελή μπλακοντεθίλα, με τα τύμπανα να τρέχουν σε πολύ υψηλές ταχύτητες, τα blast σημεία να βρίθουν και τη φωνή να εκπέμπει σε αγνές Death συχνότητες. Στην ουσία η φωνή είναι το αντίβαρο σε μία Black μουσική ροή. Το πρώτο από τα δύο κομμάτια του ΕΡ, το “Ageless Death”, είναι ένα καραγρήγορο τρεχάτο σκοτεινάκι, με τα αργά σημεία να επιτρέπουν μία ανάσα στον ακροατή, πριν συνεχιστεί το ατελείωτο μπλαστίδι. Ουρλιαχτό, κοπετός και όλοι οι φίλοι του ακραίου ήχου θα βρουν ενδιαφέρον αυτό που προτείνουν τα παιδιά, ιδίως με τις τόσες αλλαγές που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκειά του. Ακόμα και καθαρά Heavy riff παίζουν μέσα στο κομμάτι και μάλιστα θα ήταν ευτυχές να παίζονταν ακόμα περισσότερο.
 

   “Infinite Of Black Destruction” και το λυρικό ξεκίνημα με τις θολές αλλά όχι ακόμα ανίερες κιθάρες μας βάζει κλιμακωτά σε ένα ανακάτεμα της τράπουλας. Το μοτίβο σε 12/8, το σόλο που κινείται πάνω σε αργούς ρυθμούς, τα τύμπανα που με τρόπο τονίζουν και στηρίζουν… Και κάπου εκεί ξεχύνεται η μπάντα, πατώντας τέρμα το γκάζι και βάζοντας ξανά στο παιχνίδι τη φωνή που στάζει Deathίλα. Και ξανά ένα Μέταλ riff που σκοτώνει, για μερικά δευτερόλεπτα μόλις. Η ομάδα ξέρει να δίνει ανάσες πριν από κάθε ξέφρενο moshing.

   Αν σας αρέσουν οι Watain και όλοι όσοι έπονται, αν το εξωφρενικά ακραίο σας φαίνεται καθώς πρέπει και επιθυμείτε να ακούτε, πολύ καλά θα κάνετε να προσεγγίσετε. Είναι αυθεντικό όλο αυτό. Και πείθει.

Κώστας Κούλης
 
cosmic2044
 

Νέα