Νέα

loogoo

Iasmos - Σχολή Υποκριτικής στην Κάμερα

 
IASMOS PRODUCTION
ΣΧΟΛΗ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ
 
Η Iasmos Production και ο Μανούσος Μανουσάκης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Σχολής Υποκριτικής στην Κάμερα, ανακοινώνουν ότι την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 – 20:00, θα πραγματοποιηθεί ακρόαση για τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να φοιτήσουν στη σχολή για το σπουδαστικό έτος 2020-2021.
 
iasmos2055
Κύριος στόχος της σχολής είναι κινηματογραφική προπαίδευση των νέων ηθοποιών και η πρακτική εξάσκηση τους σε όλους τους σχετικούς τομείς.

Στην προσπάθεια αυτή συμβάλλουν εξαιρετικοί δημιουργοί από κάθε τομέα της διαδικασίας της κινηματογράφησης, έτσι ώστε οι νέοι ηθοποιοί να έρθουν σε επαφή με πεπειραμένους ηθοποιούς, αλλά και με όλες τις ειδικότητες του κινηματογραφικού-τηλεοπτικού συνεργείου, ενισχύοντας και πρακτικά τη γνώση και την εμπειρία τους για τον ιδιαίτερο κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.
 
Θα χαρούμε να σας έχουμε μαζί μας σε αυτό το υπέροχο και ουσιαστικό ταξίδι.
 
iasmos2054
 
Στείλτε e-mail εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μήνυμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον λογαριασμό στο facebook (www.facebook.com/iasmos.net). Εναλλακτικά, καλέστε στο τηλέφωνο ή επισκεφτείτε τη σχολή:

Μαίζωνος 48, Αθήνα, Μετρό Μεταξουργείο, 2105200096
Μπούσγου 20, Αθήνα, Πεδίον Άρεως, 210 6411823

Νέα