Νέα

loogoo

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ψυχαγωγεί τα παιδιά στον Σύνδεσμο προστασίας Παιδιών και ΑΜΕΑ

 
Οι μέρες αυτές που βιώνουμε είναι δύσκολες για όλους, αλλά εξίσου δύσκολες, για τα παιδιά του Συνδέσμου που παραμένουν στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης συνεχώς 24 ώρες το 24ωρο για 7 μέρες την εβδομάδα.
 
zouga2047
 
Γι αυτό τον λόγο γνωστοί συγγραφείς αλλά και ηθοποιοί διαβάζουν κάθε εβδομάδα γνωστά παραμύθια μέσω διαδικτύου προκειμένου τα παιδιά να ψυχαγωγούνται και να μην χάνουν την επαφή τους με την καθημερινότητα.
 
Πριν λίγες μέρες Ο αγαπητός σε όλους μας Γιάννης Ζουγανέλης γνωστός για την ευαισθησία του στα θέματα που αφορούν κάθε είδους αναπηρία, έδωσε το παρών μέσω skype στον Σύνδεσμο Προστασίας παιδιών και ΑΜΕΑ. Ο δημοφιλής τραγουδοποιός και ηθοποιός ζήτησε από το κάθε παιδί να του πει μία πρόταση, πήρε όλες τις προτάσεις και τις έκανε την ίδια στιγμή ένα, υπέροχο τραγούδι δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά για 1 ώρα διαδραστικής ψυχαγωγίας.
 
zouga2048
 
Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ, αγωνίζεται καθημερινά 97 χρόνια τώρα με πυξίδα τις αρχές της αλληλεγγύης και της προσφοράς και με αίσθημα κοινωνικής συνείδησης, με ένα και μοναδικό σκοπό. «Να έχει το κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη, τη δυνατότητα να ζει αξιοπρεπώς, με δωρεάν περίθαλψη, στέγαση, σίτιση, ως βασικά προαπαιτούμενα για την επαγγελματική ένταξη και την συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας».
 
zouga2049
 
Τηλέφωνο και Διεύθυνση Συνδέσμου
Β. Μελά 1, Χολαργός 15562 Αττικής
Τηλ:210-6511432, 210-6518719
Fax: 210-6548174

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web: http://www.coveramea.gr

Νέα