Νέα

Fortis Ventus release show @ HolyWood

 
Fortis Ventus release show
Μία μαγική βραδιά στοιχειωμένου παραμυθιού

Οι Fortis Ventus επιστρέφουν την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, στις ζωντανές εμφανίσεις και για πρώτη φορά στη σκηνή του HolyWood Stage για το Release Live του πρώτου τους ολοκληρωμένου δίσκου “Vertalia”, μαζί με τους Simplefast.
 
fortishol2214

Συνδυάζοντας συμφωνικά και κινηματογραφικά στοιχεία μαζί με επιρροές από soundtracks, οι Fortis Ventus σχηματίστηκαν το 2015 και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ep "Haunted Heart" τον Νοέμβριο του 2017. Στις αρχές του 2018 ξεκίνησαν να συνθέτουν το πρώτο τους full-length album "Vertalia" , το οποίο κυκλοφόρησε στις 3 Ιουνίου του 2022 από την Rockshots Records.
 
fortis2216

Συναισθηματικό, δραματικό και κινηματογραφικό , το "Vertalia" είναι ένα concept άλμπουμ βασισμένο σε ένα μυθιστόρημα-παραμύθι γραμμένο από τον κιμπορντίστα George Halliwell. Το θέμα αυτού του παραμυθιού εστιάζει σε έναν φανταστικό πλανήτη που ονομάζεται Vertalia, όπου ο κύριος χαρακτήρας ξεκινά το ταξίδι του για να ανακαλύψει την εσωτερική αλήθεια και την αλήθεια της ίδιας της ζωής, το οποίο ξεδιπλώνεται μέσα από τα 12 κομμάτια του δίσκου. Το Μάιο του 2022 κυκλοφόρησαν και το βίντεο κλιπ του κομματιού «Cave of Glass” το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.
 

Οι Simplefast, είναι ένα metal συγκρότημα από την Αθήνα, με συνεχή παρουσία από τις αρχές του 2012. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι οι καθαριστικές μελωδίες σε συνδυασμό με επιθετικά riff, δημιουργώντας ένα μοναδικό ύφος μελωδικού heavy-thrash metal.

Η δισκογραφία τους ξεκινάει από το 2014, με το EP τους “Cursed” και στη συνέχεια το 2017 με το πρώτο τους full album “Apocalypse” και τα δύο κυκλοφορία της Amadea Music. Τόσο το Cursed, όσο και το Apocalypse τον χρόνο που κυκλοφόρησαν αντίστοιχα, βρίσκονταν στις κορυφαίες κυκλοφορίες από ελληνικά συγκροτήματα. To 2020 κυκλοφόρησαν το πιο πρόσφατο album τους, με όνομα “Eternal”, το οποίο ήταν μια παγκόσμια κυκλοφορία από τη Sliptrick Records.

Event link ΕΔΩ!

Ώρα Προσέλευσης: 20:30
Είσοδος Συναυλίας : 10€ 
 
HolyWood Stage
Λ. Βουλιαγμένης 289, Αγ. Δημήτριος
210-9700418
 
fortishol2218
 
Joomla Social by OrdaSoft!