Νέα

loogoo

Diviner - Realms Of Time - Προ-ακρόαση

 
   Μου αρέσουν οι προ-ακροάσεις. Και μάλιστα πολύ. Το διασκεδάζω να ακούω, να χτυπάω τα χέρια μου και τα πόδια μου στο ρυθμό, να κλείνω τα μάτια μου και να σκέφτομαι πιθανά βίντεο για το τραγούδι που ακούω, να συζητάω, στη συνέχεια, με τα παιδιά που δημιουργούν μουσική που μας κρατά συντροφιά. Είναι μια ιεροτελεστία το δίχως άλλο. Έχει τη δική της μαγεία. Μαζευτήκαμε αυτή τη φορά για τους Diviner και το “Realms Of Time”. Τόπος συνάθροισης τα Devasoundz Studios και παιδιά από διάφορα περιοδικά έχουν καταφθάσει. Συστηνόμαστε, χειραψιόμαστε, μιλάμε γενικά και περιμένουμε να ξεκινήσει η διαδικασία που τόσο πολύ μας ιντριγκάρει.
 
diviner1905

   Επειδή μαζευτήκαμε μπόλικοι, ακούσαμε το δίσκο σε δύο ομάδες. Έτυχε να είμαι στην πρώτη ομάδα. Πάτημα του κομβίου, έναρξη ταξιδίου… Κάπου εδώ θυμήθηκα την παρουσίαση του πρώτου τους δίσκου, “Fallen Empires”. Κάπου εκεί γράφω «…έτσι για να αναρωτιόμαστε γιατί τελειώνει από τώρα αυτό το άλμπουμ και γιατί να μην έχει ακόμα είκοσι τραγούδια στο αυτό κλίμα».
 

   Φανταστείτε τώρα αυτό. Τούτο δω, το “Reals Of Time” είναι ακόμα καλύτερο! Και όχι απλά «ακόμα»… Είναι στρέμματα μακριά! Πόσο καταπληκτικό είναι να κάνεις έναν εξαιρετικό πρώτο δίσκο και να έρχεται ο δεύτερος και να τα διαλύει όλα, πάντα προς το καλύτερο; Ναι, τόσο καταπληκτικό! Οι μελωδίες, η ερμηνεία, το βιρτουοζιτέ παίξιμο, η παραγωγή… Όλα τους καταλήγουν στο αυτό αποτέλεσμα. Ένα δίσκο που θα αγαπάμε να ακούμε. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που είμαι από τους πρώτους ανθρώπους εκτός των στενών ορίων της μπάντας, που άκουσαν αυτό το εξαίσιο άλμπουμ. Και μάλιστα μπορώ να βαυκαλιστώ όσο θέλω για τις προτιμήσεις μου, όσον αφορά τα τραγούδια. Η δικαίωση έρχεται. Καλοτάξιδο, κύριοι! Θα τα ξαναπούμε σύντομα, στην παρουσίαση.

Κώστας Κούλης
 
"Realms of Time" was produced and mixed by Fotis Benardo (ex. Septic Flesh), mastered by Henrik Udd (Powerwolf, Hammerfall, Myrath) and the artwork was created by Jan Yrlund (Battle Beast, Apocalyptica, Korpiklaani).
 
realms1977

"Realms of Time" track listing
1. Against The Grain
2. Heaven Falls
3. Set Me Free
4. The Earth, The Moon, The Sun
5. Cast Down In Fire
6. Beyond The Border
7. King Of Masquerade
8. Time
9. The Voice From Within
10. Stargate

Diviner is:
Yiannis Papanikolaou - Vocals
George Maroulees - Guitar
Kostas Fitos - Guitar
Herc Booze - Bass
Fragiskos Samoilis - Drums

Diviner online
Facebook: https://www.facebook.com/divinermetalband
Ulterium Records online
Website: http://www.ulterium-records.com
Facebook: http://www.facebook.com/ulteriumrecords
 

Νέα

Facebook Comments