= Δημήτρης Φάκος - LiVE @ Crow
Νέα

loogoo

Δημήτρης Φάκος - LiVE @ Crow

 
 
Δημήτρης Φάκος – Ένα LiVE τη φορά

Ανακοίνωσε τη συνεργασία της χρονιάς, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τον Άκη Τουρκογιώργη. Ο Δημήτρης Φάκος, ένας από τους πιο λαμπρούς νέους τραγουδοποιούς και ερμηνευτές, με την εξαιρετική τραγουδίστρια Τίνα Κάρλε και μία ορχήστρα, η οποία ξέρει μόνο να κερδίζει το κοινό, βγαίνει στον δρόμο!

Και το κορυφαίο μουσικό καραβάνι περνάει από την Αθήνα και το Crow Live Stage. Χώρος που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, που έχει φιλοξενήσει άπειρες μπάντες μέχρι σήμερα, που έχει διοργανώσει πολλά Live που έχουν μείνει στην ιστορία.
 
fakoscrow2117

Ο Δημήτρης Φάκος και οι συνεργάτες του εμφανίζονται στο Crow, το Σάββατο 30 Οκτωβρίου και το playlist θα είναι κάτι… Όχι, δεν θα αναφερθούμε. Θα το δείτε και θα το ακούσετε οι ίδιοι. Αυτό που μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε είναι ότι δεν πρόκειται απλά για μία ακόμα συναυλία. Όλοι όσοι έλθετε, θα πρέπει να προετοιμαστείτε για μια δίωρη μουσική παράσταση.

Τα ραντεβού κλείνονται το ένα πίσω από το άλλο σιγά-σιγά. Το σχήμα ετοιμάζεται να παίξει παντού στην Ελλάδα. Η Αθήνα και το Crow ορίζουν την εκκίνηση. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά. Στο LiVE.

Crow Club
Σινώπης 27, Αθήνα
Oι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος (Kόστος θεάματος): 15 Ευρώ
Για κρατήσεις: 6971728002
 
Joomla Social by OrdaSoft!