Νέα

loogoo

Crowdfunding καμπάνια για το mini-film "Η Παραγγελία στο 10"

 

 

String Theory1

 

Crowdfunding καμπάνια για το mini-film "Η Παραγγελία στο 10"

Ο Γιώργος Πατεράκης και το String Theory ξεκίνησαν καμπάνια πληθοχρηματοδότησης (crowdfunding) με σκοπό την υλοποίηση μιας πολύ μικρού μήκους ταινίας βασισμένης πάνω στο εξωπραγματικό και τόσο ρεαλιστικό κομμάτι της Παραγγελίας στο 10’. 

Η τετράφωνη αυτή πολυρυθμική σύνθεση-ωδή στην αρχετυπική παραγγελία σε μια χασαποταβέρνα, ενέπνευσε πολλούς εξαιρετικούς ανθρώπους , να φτιάξουν ένα πολύ μικρό σε διάρκεια ταινιάκι που επιδιώκει να φέρει τις οικείες εικόνες του ομαδικού γεύματος σε ένα πλαίσιο φαντασιακό, χρησιμοποιώντας την αισθητική έργων της Αναγέννησης και του Μπαρόκ και δίνοντας πρόσβαση στις κρυφές στιγμές και δράσεις που συμβαίνουν σε ένα δείπνο και δεν μπορούν να αποτυπωθούν εξ ολοκλήρου σε έναν πίνακα.

Το συνολικό ποσό εκτιμάται στα 2.700 ευρώ ενώ ο προϋπολογισμός του έργου περιλαμβάνει τη μίσθωση του απαραίτητου εξοπλισμού και την εξασφάλιση των σκηνικών στοιχείων και αντικειμένων. Η υγειονομική ασφάλεια μέσα στην πανδημία του SARS CoV2 είναι μία πρόκληση που εκτοξεύει το κόστος, ενώ παράλληλα και ευρύτερα έχει υψώσει σημαντικά εμπόδια μπροστά στην καλλιτεχνική δημιουργία.
 
 
 
String Theory2
 
Η συλλογική προσπάθεια των επαγγελματιών και ερασιτεχνών που έχουν συναντηθεί, στηρίζεται κυρίως στην εθελοντική συμμετοχή με κίνητρο τη δημιουργική αλληλεπίδραση και την εκτίμηση απέναντι στην ομάδα του String Theory, που χορταίνει τα μυαλά και τις καρδιές μας μέσα από τις δράσεις και τα έργα της.
 
 
Μπορείτε να μας ενισχύσετε εδώ με το πάτημα ενός κουμπιού μέσω PayPal (δεν χρειάζεται λογαριασμός): https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=SA7D8JGUX94T8
 
Ή με τραπεζική κατάθεση εδώ: ΙΒΑΝ: GR0502606560000230100512081 Eurobank / EVANGELIA LAFKA (η τραγουδίστρια-ταμίας μας που ίσως πάρει τα λεφτά και φύγει για Χαβάη)

Ή ακόμα αγοράζοντας το άλμπουμ μας εδώ: https://giorgospaterakis-stringtheory.bandcamp.com/album/gallery-dramaton
 
 
Εδώ μπορείτε να ακούσετε το περί ου ο λόγος κομμάτι που θέλουμε να εικονοποιήσουμε με τη βοήθειά σας
 
 
 
 

Νέα