Νέα

Chrysilia - LiVE βίντεο - The Mummers' Dance

 
   Χαίρεστε! Εμείς πάλι δεν θα δημοσιεύσουμε ΚΑΝΕΝΑ δελτίο Τύπου! Εμείς πάλι δεν θα αναπαράγουμε τίποτα από αυτά που δημοσίευσαν τα άλλα περιοδικά. Όχι, μην ανησυχείτε, η έπαρσή μας είναι πάντα κοντά στο απόλυτο μηδέν, τους μείον διακόσιους εβδομήντα τρεις βαθμούς (κόμμα δεκαπέντε, καλέ) Κελσίου. Απλά… όταν έχεις μία μπάντα με μια τραγουδίστρια που και τις οδηγίες χρήσης κολλυρίου να τραγουδήσει, θα συγκινηθούν μια ντουζίνα φάλαγγες Μυρμιδόνων και όταν έχεις μουσικούς που υποστηρίζουν εκπληκτικά όλο αυτό που πρεσβεύουν, τότε γιατί να ασχοληθείς με στείρα δελτία Τύπου; Εννοείται πως προσχωρώ στην επανάσταση, εννοείται πως θεωρώ ότι οι Chrysilia δικαιούνται έναν μη επιτηδευμένο διθύραμβο και ένα σχόλιο κατευθείαν από την καρδιά.
 

   Διασκευή Loreena McKennitt… Καλά, εδώ έχουν διασκευάσει Rotting Christ, σιγά μην κολλούσαν σε τούτο. Άψογη απόδοση από το σχήμα, επίπονος πόνος από τη Χρυσώ και ένα σερβίρισμα που ενδείκνυται για όλες τις εποχές. Το κομμάτι ήταν που ήταν τρελή επικούρα, τώρα έγινε σχεδόν διαστημικό. Το βίντεο που βλέπετε είναι από την εμφάνιση των Chrysilia στο πλευρό των Uriah Heep πριν από ένα μήνα περίπου. Η φωνή ίπταται, οι συνοδοιπόροι έδραμον ταχέως και το κοινό χειροκρότησε. Έχω την εντύπωση πως ό,τι και να διασκευάσουν, θα το κάνουν τόσο δικό τους, που όλοι θα ψαχνόμαστε αν είναι όντως δικό τους.

   Ανυπομονούμε για το δεύτερό τους χτύπημα (ήτοι άλμπουμ), σερβίρουμε και εμείς το βίντεο και ευχόμαστε τα καλύτερα και μόνο σε ένα πραγματικά σπουδαίο ηχητικομελωδικό όχημα. Πάντα τέτοια, αγαπημένοι!

Νέα

Facebook Comments