Νέα

loogoo

Bonfire, Cyanide 4, Hyperfuel LiVE @ Crow

 
   Αυτός ο μήνας είναι κάργα συναυλιακός. Έντονες συγκινήσεις και αρκετές πρωτιές για μένα. Η μεγαλύτερη από αυτές οι Bonfire. Όταν ανακοινώθηκε ένοιωσα σαν παιδί που θα το πάνε για πρώτη φορά σε παιχνιδάδικο. Αυτή η μπάντα έχει σηματοδοτήσει πολλές στιγμές στη ζωή μου με τα τραγούδια της. Είναι από τα συγκροτήματα που κανείς μας δεν θα ξεχάσει ποτέ. Έτσι λοιπόν, απλά και δημοκρατικά, ο κλήρος έπεσε σε εμένα να το καλύψω. Σε αυτή τη συναυλία όμως είχα και άλλες πρωτιές. Τους Hyperfuel, των οποίων το άλμπουμ μας έχει ενθουσιάσει. Αλλά και τους Cyanide 4, που ξεκίνησαν από το 2008 και ανεβαίνουν σταθερά τα σκαλοπάτια της επιτυχίας.
 
bonfire1965
   Οι πόρτες άνοιξαν λίγο μετά τις επτά και μισή στο The Crow Club και η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι και τριαντάφυλλα. Άλλωστε η αναμονή είχε σχεδόν τελειώσει. Τρεις μπαντάρες θα ανέβαιναν στη σκηνή και θα έπαιζαν για όλους εμάς.
 
bonfire1968
   Οι Hyperfuel… Τα μέλη τους σε κάνουν να νοιώθεις σιγουριά. Ξέρεις και γουστάρεις αυτά που έχουν να σου πουν. Είναι επικοινωνιακοί και χαρισματικοί. Ο Τάσος Λάζαρης, ένα παιδί με τεράστια φωνή και επική χροιά (πέρα του ότι είναι απίστευτος κιθαρισταράς και απορώ μάλιστα πώς δεν μας τον έχει αρπάξει κάποια γκρουπάρα του εξωτερικού), στον οποίο ευχόμαστε καλές σπουδές εκεί στα ξένα, o Θάνος aka Ethan Snow, εξαιρετικός κιθαρίστας, ο Rudy Rallis aka Rudy, fire bassist extraordinaire και ο Αντώνης aka Tony Venieris, το αγόρι που «πονάει» και λυγάει τα τύμπανα. Ο ήχος των Hyperfuel καθαρός Rock. Το άλμπουμ τους "Planet Panic" αποκάλυψη. Αν δεν το έχετε ακούσει, να το κάνετε άμεσα. Όταν ανέβηκαν στη σκηνή, το κοινό τους καταχειροκρότησε. Από τις πρώτες νότες γίναμε έρμαια στις βουλές τους. Ναι και ζωντανά τα σπάνε τα παιδιά. Εκτοξεύουν ριπές Ροκ και δεν αφήνουν τίποτα όρθιο. Η μουσική τους είναι εκπληκτική! Έπαιξαν με πάθος και κέρδισαν το ματς από τα πρώτα λεπτά. Με έξι τραγούδια δεν είμασταν ικανοποιημένοι, να ξέρετε. Θέλαμε περισσότερα και πιστεύουμε σύντομα να σας ξαναδούμε.
 
bonfire1971
Won't Back Down, Rest In Pieces, The Real Me, Planet Panic, World Of Evil, One Life To Live

   Επόμενοι στη σκηνή οι Cyanide 4. Εξαιρετική rock/glam μπάντα που έντεκα χρόνια τώρα αναβιώνει με φρέσκο ήχο τη δεκαετία του ’80. Την εποχή που το Glam έδωσε χιλιάδες στίγματα και αγαπήθηκε δεόντως. Οι Cyanide 4 έχουν τη μυρωδιά αλλά και τον ήχο εκείνης της εποχής και η μουσική τους εύκολα μπορεί να σε ξεσηκώσει. Είναι γνώστες του είδους και η ατμόσφαιρα, όταν παίζουν, είναι μαγική, σε πηγαίνει ταξίδια στο χρόνο. Πρώτη φορά τους είδα ζωντανά και έχω πια τις καλύτερες εντυπώσεις. Τους εύχομαι τα καλύτερα από καρδιάς.
 
bonfire1964
Hide In The Shadows, Love Me When I’m Dead, Rock N Roll Hero, Temptation Failed, Redeemer, Innocent Alibi, Fading Memories, Getaway, Cyanide, Live The Life
 
bonfire1966
   Πάλι δεν κοίταξα ρολόι… Εντάξει, μαλώστε με! Αδυνατώ να κρατώ μπλοκάκι και να βλέπω συναυλία. Κάπου μετά τις δέκα και μισή ήταν όταν είδα να περνούν οι Bonfire ανάμεσα από τον κόσμο και να ανεβαίνουν στη σκηνή. Η αναμονή τριών μηνών, ναι, τόσο περίμενα, είχε τελειώσει. Η μπάντα που αγαπώ δεκαετίες τώρα ανέβηκε στη σκηνή. Το setlist ήταν κομμένο και ραμμένο για μας τους απανταχού φαν. Αρκετές παλιές αγάπες, αρκετά νέα σκιρτήματα αλλά και “Legend” ανατροπές. Ήταν βασισμένο πάνω στην ιστορία των Bonfire, που μας την διηγούνταν μέσα από τα τραγούδια τους. Ετοιμάζουν, μας είπαν, το επόμενο τους άλμπουμ και έδωσαν υπόσχεση που θα έρθουν σύντομα. Όταν, κάπου στα μέσα της εμφάνισής τους, ξεκίνησαν οι πρώτες νότες του “Sword And Stone”, άναψε το Crow.
 
bonfire1969
 
   Τραγούδια μεγάτονων παρουσιάστηκαν μπροστά μας (“Hard On Me”, “Give It A Try”, “Burning Heart”, “Sweet Obsession”, “You Make Me”) και εμείς, πραγματικά ευτυχείς, απορροφούσαμε σαν σφουγγάρια αυτή την εμπειρία. Η ενέργεια που εξαπολύουν είναι συγκλονιστική. Δεν θα πω ότι χορτάσαμε Bonfire, άλλωστε είμασταν ικανοί να τους έχουμε στη σκηνή μέχρι το ξημέρωμα. Πήραμε όμως μια υπέροχη γεύση και από τώρα αναμένουμε την επόμενη εμφάνισή τους. Είναι υπέροχοι και πάντα θα παραμένουν αγαπημένοι για μας. Το live κάπου μετά τις δώδεκα τελείωσε και τα μέλη της μπάντας. Αφού πήραν μια ανάσα και τσούγκρισαν μπύρες με τους φαν, πήραν το δρόμο για τη Θεσσαλονίκη, όπου απόψε θα αλωνίσουν το 8ball. Καλή δύναμη, συμπατριώτες! Απόψε θα έχετε δυνατές εμπειρίες!

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
bonfire1970
 
Temple of Lies
Never Mind
Don't Touch the Light
Under Blue Skies
Praying 4 a Miracle
Give It a Try
Fire Away
Sword and Stone
Stand or Fall
Burning Heart - (Survivor cover)
American Nights
Tony's Roulette
Sweet Obsession
S.D.I.
Ready 4 Reaction
Encore:
You Make Me Feel
Champion
 
bonfire1972

Νέα