Νέα

loogoo

Bock Beer Bar Restaurant

 
   Το Bock Beer Restaurant αποτελεί σχετικά καινούργια άφιξη στο Κουκάκι και απευθύνεται στους λάτρεις της μπύρας, των γεύσεων και της καλής μουσικής και όλα αυτά σε ένα χώρο προσεγμένο και καλαίσθητο, αυστηρά μη-καπνιστών, με «αέρα» ευρωπαϊκό.
 
bock1965 
   Μόλις πέντε λεπτά από την Ακρόπολη, σε ένα στενάκι κάθετο στη Λεωφόρο Συγγρού, ένα παλιό κτίριο μετατράπηκε για την περίσταση σε ένα ζεστό beer restaurant, με κλασική ξύλινη μπάρα και πρόσοψη από γυαλί, που παραπέμπει περισσότερο σε pub του Ηνωμένου Βασιλείου παρά σε τυπικό ελληνικό εστιατόριο του είδους.
 
bock1966

   Τα χαρακτηριστικά πιάτα μπυραρίας και Βορειοευρωπαϊκής κουζίνας του Bock συνδυάζονται με μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες. Είτε προτιμάτε μια γερμανική lager, είτε μια τσέχικη pilsner ή μια ελληνική IPA, θα βρείτε αυτό που θέλετε στον ενημερωμένο, μεγάλο κατάλογο, ενώ την κάθε επιλογή συνοδεύουν άριστα πιάτα, όπως τα λαχταριστά burgers, τα παραδοσιακά pretzel, οι ποικιλίες με λουκάνικα… ανάμεσα σε πολλά άλλα.
 
bock1967
   Στο ευρύχωρο ισόγειο και το πατάρι του Bock, τα περισσότερα τραπέζια είναι σε στυλ δυτικού diner, ενώ παρά τη rock ατμόσφαιρα που κυριαρχεί στο χώρο και τη μουσική, το κάπνισμα δεν επιτρέπεται. Ωστόσο, για τους καπνιστές έχει προβλεφθεί μπάρα στον εξωτερικό χώρο το μαγαζιού, όπου μπορούν να απολαύσουν με άνεση το τσιγάρο τους μαζί με τη μπύρα τους.
 
bock1968
   Και επειδή η μουσική είναι πρώτη προτεραιότητα στο Bock, μερικοί από τους καλύτερους DJ που έχετε ακούσει, βρίσκονται συχνά στα decks!
 
bock1969

INFO
BOCK BEER BAR RESTAURANT
Σπύρου Δοντά 9, Κουκάκι
Πληροφορίες – κρατήσεις: 210 9200369
 
bock1970
 

Νέα