Κεντρική
Ο Κώστας Βουτσάς στο Noizy

Ο Κώστας Βουτσάς στο Noizy

  Είχαμε απέναντί μας ένα θρύλο του κινηματογράφου και του θεάτρου, έναν από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς που έχει βγάλει ο τόπος μας και ήταν σαν να μιλάμε με τον αγαπημένο μας φίλο, τον πολύ άνετο μεγαλύτερο αδελφό μας. Η ηλικία, για ανθρώπους σαν το Βουτσά, είναι μαύρα σημάδια σε λευκό χαρτί.

Rockwave 2018 - The METAL edition

Rockwave 2018 - The METAL edition

Φέτος το Rockwave φιλοξένησε τεράστια ονόματα. Maiden, Priest, Saxon, Accept, Volbeat, Sabaton και μερικές ακόμα σπουδαίες μπάντες, που στάθηκαν επάξια δίπλα στα μεγαθήρια και δη τους δύο headliner, οι οποίοι υπέρ-κάλυψαν τα πάντα, ακόμα και το ίδιο το Μέταλ. Θα πρέπει εδώ να συγχαρούμε μία προς μία και όλες μαζί τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ μπάντες που έπαιξαν. Παιδιά, πολλά μπράβο! Μας κάνατε πολύ υπερήφανους! Πάντα τέτοια!

Η συγγραφέας Κατερίνα Μανανεδάκη στο Noizy

Η συγγραφέας Κατερίνα Μανανεδάκη στο Noizy

 Αυτό το κορίτσι έχει ένα μοναδικό τρόπο να μας βάζει σε σκέψεις. Είναι μια γυναίκα με πάθος για τη ζωή. Έχει απίστευτο χιούμορ, είναι διορατική, ξέρει πώς να μας βάλει στον καναπέ της ψυχανάλυσης. Πίσω από τις τόσο χιουμοριστικές ιστορίες της κρύβονται μεγάλες ερωτήσεις που ψάχνουν απαντήσεις.

The last Sting

The last Sting

 Αυτό που για πολλούς ήταν έκπληξη, για τον υπογράφοντα ήταν φυσικό αποτέλεσμα. Το “Last Ship” του 2014, ένα musical βασισμένο στη ζωή του καλλιτέχνη. Με εμφάνιση τριαντάχρονου και φυσική κατάσταση δυσανάλογη των έξι δεκαετιών του, ο Sting είναι ακόμα μια οπτικοακουστική εμπειρία. Να δεις πώς το έγραψε ένας υπέροχος καλλιτέχνης και άνθρωπος… Α, ναι! Να είσαι ο εαυτός σου, ό,τι κι αν λένε οι άλλοι. Be yourself, no matter what they say.

Ο Μιχάλης Ρέππας στο Noizy

Ο Μιχάλης Ρέππας στο Noizy

Σκηνοθετικά υπεύθυνοι, όπως και για την απόδοση του κειμένου, είναι οι συνήθεις ύποπτοι πίσω από πολλές μεγάλες επιτυχίες, οι άνθρωποι που εδώ και πολλά χρόνια μας κάνουν να περνάμε καλά στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση, οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας. Ο τελευταίος κάθισε απέναντί μας και μίλησε για το έργο, για το γέλιο, για το θέατρο το ίδιο.

Haunted Metal Stories: Noizy made me do it - Episode VII

Haunted Metal Stories: Noizy made me do it - Episode VII

Starring: Sakis Tolis (Rotting Christ), Elias Logginidis (Spitfire), Sotiris Kokkinos (Varathron), Savvas Betinis (Acid Death), Thanasis Mpertsatos (Power Crue)

b11 Noizy Banner

Νέα

Τελευταίες δισκοπαρουσιάσεις

Βιβλία