Κεντρική
H λάμψη μιας σημαντικής συνέντευξης

H λάμψη μιας σημαντικής συνέντευξης

Το έργο του Conor McPherson “The night alive”, ένα πραγματικά αριστουργηματικά γραμμένο κείμενο, μετέφρασε εξόχως έξοχα ο Γιώργος Χατζηνικολάου και σκηνοθέτησε, έτσι όπως μόνο εκείνη ξέρει, η Ελένη Σκότη. Έχοντας δει την παράσταση δύο φορές, είχαμε συζητήσει το ενδεχόμενο της συνέντευξης, θέλαμε όμως το κάτι παραπάνω. Όταν το στήναμε όλο αυτό, ρωτήσαμε αν είναι εφικτό να είναι παρόντες στην κουβέντα και οι πέντε της σκηνής.

Ο συγγραφέας Sebastian Fitzek στο Noizy

Ο συγγραφέας Sebastian Fitzek στο Noizy

Είναι ο κορυφαίος Γερμανός συγγραφέας ψυχολογικών θρίλερ και «Το δέμα», το πλέον πρόσφατο βιβλίο του, έχει πουλήσει ήδη εκατομμύρια αντίτυπα. Διαβάζοντας το εν λόγω, σκεφτήκαμε πως θα ήταν καλή περίπτωση να φιλοξενήσουμε και τον ίδιο το δημιουργό στο περιοδικό. Κάναμε λοιπόν μια επαφή και ο Sebastian Fitzek βρέθηκε απέναντί μας, για να μιλήσει για τα βιβλία του, αυτή καθαυτή τη διαδικασία της συγγραφής και… τα τύμπανα!

Οι Uriah Heep στο Noizy

Οι Uriah Heep στο Noizy

Το ελληνικό κοινό προετοιμάζεται να περάσει δυο εξαιρετικές βραδιές και εμείς έχουμε τη χαρά και την τιμή να συνομιλούμε με τον Davey Rimmer, μπασίστα του συγκροτήματος, από τον οποίο μαθαίνουμε πολλά και ακόμα περισσότερα για τις συναυλίες, την περιοδεία αυτή, την επόμενη… Απίστευτα ευγενής και πραγματικά αξιαγάπητος, ο σπουδαίος αυτός μουσικός μιλάει με πάθος και πολύ ενθουσιασμό για τους τεράστιους Heep, για την τύχη να παίζει μαζί τους και τη μεγάλη του αγάπη. Τη μουσική…

Η Θέμις Μαρσέλλου στο Noizy

Η Θέμις Μαρσέλλου στο Noizy

  Η Θέμις Μαρσέλλου έχει αναγάγει την επιτυχία σε επιστήμη, γιατί – πολύ απλά – ματώνει κάθε φορά που αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας ένα έργο με σαράντα ηθοποιούς, ορχήστρα και ό,τι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σας. Φέτος κυριαρχεί με το «Ματίλντα» και είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα μας απασχολεί ευχάριστα για τα επόμενα διακόσια χρόνια.

O Matt Barlow στο Noizy

O Matt Barlow στο Noizy

Ο Matt Barlow έχει μια από τις πιο χαρακτηριστικές και απόλυτα υπέροχες φωνές στο χώρο της Metal μουσικής. Η φωνή του θα είναι πάντα συνδυασμένη στο μυαλό μας με τα πιο αγαπημένα τραγούδια των Iced Earth. Παρόλο που θέλησε κάποια στιγμή στη ζωή του να αλλάξει εντελώς καριέρα και να πορευθεί εκτός τραγουδιού, το «μικρόβιο» της μουσικής δημιουργίας ήταν πάντα εκεί. Ξεκίνησε ένα project με όνομα We Are Sentinels, παράλληλα με την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ των Ashes Of Ares.

H Κάρμεν Ρουγγέρη στο Noizy

H Κάρμεν Ρουγγέρη στο Noizy

Ο άνθρωπος που πήρε το παιδικό θέατρο και το έκανε υπέρτατο στοιχείο πολιτισμού. Είναι μια μεγάλη ηθοποιός και μία σπουδαία θεατρική σκηνοθέτις. Επισκεφθήκαμε το Ίδρυμα Κακογιάννη και βρεθήκαμε με την κυρία Κάρμεν Ρουγγέρη, ρωτήσαμε, μάθαμε και απαθανατίσαμε τα πλάνα μίας μεγάλης κυρίας που αγαπάει πολύ τα παιδιά και θέλει κάθε φορά να τους δίνει κάτι μοναδικό για τις αισθήσεις και τη σκέψη τους. 

Νέα

Τελευταίες δισκοπαρουσιάσεις

Βιβλία

Αναζήτηση Καλλιτεχνών και Albums!
Facebook Comments