Δισκοπαρουσιάσεις

Pandora’s Box

Pandora’s Box
Κυκλοφόρησε 2012
Format CD
Είδος
Ενημερώθηκε στις Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012
Είδος Heavy Metal
Εταιρία Self Released

Review

1. Preface
2. Into My Eyes
3. Last Time
4. Revenge
5. Lost Love
6. Crimes Of Love
7.Rapid Alteration
8. Goodbye
 
   Αυτή η βροχή, περίεργα να μην σταματά, δεν έχω όρεξη για τίποτα. Έχω στα χέρια μου ένα cd, ανοίγω το στερεοφωνικό, βάζω ακουστικά, τσιγάρο  και  καφές έτοιμα. Ξεκινώ την ακρόαση.

   Το όνομα της μπάντας; Pandora’s Box, ομώνυμος και ο τίτλος του cd. Preface, πρώτο κομμάτι παίζει... χμ, δυναμικό ορχηστρικό άκουσμα με μια γλυκιά μελαγχολία. Κάπου πιο κάτω, Last Time, υπέροχο τραγούδι. Γεμάτο ρυθμό και γκάζια. (Έπαιξε και δεύτερη φορά, το ομολογώ). Δεν θα σας γράψω για κάθε ένα τραγούδι χωριστά, θα σας δώσω όμως την γενική εικόνα αυτού του cd.

   8 τραγούδια δομημένα, με αρκετές εναλλαγές από Classic Rock σε μελωδικο Hard με Metal ήχους. Κάπου μέσα στα τραγούδια κάνει την εμφάνιση της και μια επιρροή από συγκροτήματα όπως Nightwish κλπ που ολοκληρώνει το σκηνικό. Αυτά τα παιδιά από τη Λάρισα έχουν κάτι να πουν στο χώρο! 

   Η παραγωγή τους... Homemade.

   Η φωνή πολύ καλή, σίγουρα έχει πολλές δυνατότητες αλλά θέλει λίγο δουλειά, ένοιωσα σε κάποια τραγούδια ότι θα μπορούσε να τα φτάσει πιο ψηλά. Ελαφρυντικό του, ότι δεν είχε πολύ χρόνο προετοιμασίας. Ετοιμάζουν επομένη δουλειά από ότι μαθαίνω. Εύχομαι να τους ακούσω όπως πραγματικά πρέπει και είμαι σίγουρη ότι μπορούν να είναι.
 
Mαίρη Ζαρακοβίτη

Σχόλια - Συζήτηση

comments powered by Disqus

Pandora’s Box

No more entries to show...

Items in this compilation

Chronology

Τελευταίες Καταχωρήσεις Καλλιτεχνών