Δισκοπαρουσιάσεις

Τελευταίες Καταχωρήσεις Καλλιτεχνών

Τελευταίες δισκοπαρουσιάσεις

The Character Of Physical Law

The Character Of Physical Law
Κυκλοφόρησε 2017
Format CD
Είδος
Ενημερώθηκε στις Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017
Είδος Heavy Metal
Εταιρία Value For Nothing Records

Review

1. The Character Of Physical Law (357)
2. Masters Of Earth
3. A Phantom Epiphany
4. A Corpse With A Smile
5. Mindinfestation
6. Pyroclastic Flow (Honeydoom)
7. Even Τhe Sun Must Die
8. Take Τhe Bitterness Away
9. Kings Οf Misery
 
 
   Μπορεί να κυκλοφόρησε το Μάιο αλλά τώρα έπεσε στα χέρια μας το νέο άλμπουμ των After Dusk, με τίτλο “The Character of Physical Law”.

   Ήταν ζήτημα χρόνου να το ακούσουμε και φυσικά να γράψουμε κάποια λόγια για αυτό το τόσο μοναδικό άλμπουμ. Δεν έχει τον τετριμμένο ήχο του metal, έχει έμπνευση, έχει χαρακτήρα αλλά και ένα συνονθύλευμα μουσικών επιρροών, που κάνουν το άλμπουμ πολυμορφικό και εύκολα αρεστό από όλα τα μήκη και πλάτη του metal.

   Έχει σκοτάδια, έχει αέρα, έχει ηλιόλουστα πλατιά σημεία, έχει γοτθικά αλλά και μελωδικά περάσματα. Είναι ένα άλμπουμ που θα το ακούσεις πολλές φορές και θα σου αλλάξει τα μέχρι τώρα μουσικά πλάνα.
 

   Εννέα τραγούδια, με το καθένα να σου προσφέρει τη δική του μουσική ιστορία. Είναι ατμοσφαιρικό και γεμάτο δυνατούς ήχους. Θα σε παραπέμψει σε άλλες εποχές, όπου το metal δεν ήταν θέμα στουντιακών «ταχυδακτυλουργικών» λύσεων, αλλά ήταν έμπνευση, ήταν ο έμμεσος τρόπος να εξωτερικεύσεις όλα όσα συνέβαιναν. Όλα όσα σε προβλημάτιζαν, σε εξόργιζαν, σε έκαναν να επαναστατείς.
Έχει την ομορφιά του παλιού, αλλά και την αναρχική διάθεση της εποχής μας. Δεν είναι στυλιζαρισμένο, είναι ανόθευτο πραγματικό metal.

   Τα τραγούδια που ξεχώρισα για τη μοναδικότητά τους είναι το “Masters Of Earth” για τη γήινη και σταθερά δυναμική μουσική του. Το “A Phantom Epiphany” για τα μαχητικά riff και την έντονη αγριάδα της φωνής. Το “A Corpse With A Smile” για την ‘70ίλα που αναδύει. Το τολμηρό και μελωδικό “Take Τhe Βitterness Αway”, ταξίδι μαγικό στο παρελθόν.

   Μια υπέροχη δουλειά που θα αγαπήσουν οι λάτρεις του παλιού καλού metal. Εντυπωσιακά θέματα, αναρίθμητα σκιρτήματα και πλούσια απόλαυση μεταλλικού οράματος.

   Μπράβο στα παιδιά και εύχομαι να τους πάνε όλα όπως τα θέλουν.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 

The Character Of Physical Law

No more entries to show...

Items in this compilation

Chronology

Facebook Comments