Νέα

Null'o'zero, Memorain, Mask Of Prospero LiVE @ Kyttaro

 

Λιγότερο από τρεις εβδομάδες έχουν μείνει για την εμφάνιση των Null’o’zero στο Kyttaro Live Stage στις 2 Δεκεμβρίου για την προώθηση του νέου δίσκου τους Instructions To Dominate. Μαζί τους θα εμφανιστούν, οι Memorain και Mask of Prospero!

Η προπώληση των εισιτηρίων των 8,00 ευρώ, συνεχίζεται κανονικά από τα καταστήματα Metal Era, No remorse, Eat Metal, Sirens αλλά και από το Κύτταρο. Τα εισιτήρια της προπώλησης θα διατίθενται ως την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου. Υπενθυμίζουμε πως η τιμή στο ταμείο του Club Θα είναι στα 10,00 ευρώ. Η αντίστροφη λοιπόν μέτρηση συνεχίζεται,και εμείς αναμένουμε με ανυπομονησία την εν λόγω εμφάνιση.  Εσείς;

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του εξαιρετικού νέου τους άλμπουμ ''Instructions to Dominate'' και μετά από την συμμετοχή τους στο Rockwave Festival 2018 (Iron Maiden, Judas Priest, Accept, Saxon, Sabaton, Volbeat) οι Null'o'zero στην καλύτερη στιγμή τους ετοιμάζονται να κατακτήσουν ξανά την σκηνή του Κυττάρου στις 2 Δεκεμβρίου 2018. Μία μοναδική εμφάνιση στην οποία οι null’o’zero θα παρουσιάσουν τον νέο τους δίσκο αλλά και κομμάτια από την προηγούμενη δισκογραφική δουλειά τους.
 
null985a
 
Οι Ragenheart μετά από ατύχημα του Drummer τους "Speedy" αναγκάζονται να ακυρώσουν την εμφάνιση τους στο πλάι των Null'o'zero & των Mask Of Prospero μιας και ο "Speedy" θα πρέπει να ακολουθήσει θεραπεία για τους επόμενους μήνες. Την Θέση τους παίρνουν οι Memorain οι οποίοι μόλις έχουν Γυρίσει από την Headline περιοδεία τους στην Ρωσία, έτοιμοι να δώσουν και αυτοί το στίγμα τους στην παρουσίαση του νέου δίσκου των Null'o'zero.
 
null986a
 
Προπώληση εισιτηρίων στα καταστήματα No Remorse, Metal Era και στο Kyttaro Live Stage (Κατά την διάρκεια των Live ή Καθημερινά 13:00 – 15:00).
 
 
 
 
 

Νέα

Facebook Comments