Προορισμοί στο Εξωτερικό

loogoo

Noizy City Break: Βελιγράδι (Beograd)

 bgdstyle

 
Πακέτο ΝΟΙΖΥ City Break:
Βελιγράδι (Beograd)
Μια πόλη που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο!
 
Βελιγράδι, σπουδαία αύτη η πόλη, πάντα ήταν φαίνεται, τόσο Σπουδαία! Αποσπασμένη, απόμακρη, σαν να μην υπήρξε ποτέ αλλά συνάμα να ανήκει πάντα, εκεί που τώρα βρίσκεται απλωμένη! Μοιρασμένη στις άκρες ενός ελάσματος που ενώ από τη μια μεγαλώνει και αντρειεύει από την άλλη καταρρέει. Αέναα όμως κινείται σαν να πλέει στα κύματα, μη γνωρίζοντας ηρεμία και σιωπή. Ανεμοδαρμένη πόλη που πατεί σε δυο ποτάμια! (Ivo Andrić, Οδοδείκτες).

Η αληθινή ηλικία του Βελιγραδίου χάνεται πράγματι, στα βάθη της ιστορίας. Αρκεί μόνο να φανταστούμε ότι αυτό ήταν κάποτε το κέντρο των μυστικιστών Vinca, προϊστορικού λαού με αξιόλογο πολιτισμό, συμφώνα με ανασκαφές του 1908. Στο ίδιο αυτό τόπο πολλούς αιώνες αργότερα, σύμφωνα με τον Ηρόδοτο περί τον 4ο πχ αιώνα, ήρθαν Κέλτες που τον ονόμασαν Singidunum. Όνομα που κράτησαν οι Ρωμαίοι εντάσσοντας τη πόλη στην μεγάλη αυτοκρατορία. Αυτός είναι και ο πρώτος αυτόχθων πολιτισμός που καταγράφει η Σέρβικη ιστορία.
Σήμερα μέσα στο διάβα των χρόνων τα ερείπια του μεγάλου ρωμαϊκού πολιτισμού είναι θαμμένα βαθιά στα φύλλα της ιστορίας, καλυμμένα για αιώνες. Κάτω ακριβώς και από άλλα ερείπια που άφησαν οι διάφοροι κατακτητές που πάτησαν αυτό το τόπο και πήραν το δρόμο τους, μέσα στην ηχηρή ιστορία της πόλης….
Μέσα από τα παγωμένα δάση του αφιλόξενου βορά, σλαβικά φύλλα από μακριά, βρήκαν τη θέση τους και κατοίκησαν στα ψηλά λευκά τείχη του Δούναβη, ανάμεσα στα δύο ποτάμια. Άλλαξαν όνομα στο τόπο, τον ονόμασαν Άσπρη Πόλη, έτσι πως ονομάζεται μέχρι τις μέρες μας Beli Grad, Beograd.
 
 
Βελιγράδι- πόλη κουλτούρας.
Βελιγράδι – πόλη έμπνευσης!
Πόλη αθλητισμού και ξεφαντώματος, πόλη των φεστιβάλ, της πλούσιας νυχτερινής ζωής, της διασκέδασης, πρωτοπόρα στην χλιαρή Ευρώπη. Ανεξάντλητη πηγή ζωντανής εμπειρίας!
Αδράξτε αχόρταγα τις ατραξιόν της πόλης!
Επιλέξτε κάποια από τα προγράμματα περιήγησης
City Break.
Αισθανθείτε στο πετσί σας, την νεανική της ενέργεια μέσα από τα αδιάκοπα events! 

Αφεθείτε σε κάποιο από τα πλωτά εστιατόρια του Δούναβη! Απολαύστε τα πάμπολλα Clubs!

Δοκιμάστε τις σπιτικές παραδοσιακές Σπεσιαλιτέ!

Αποκαλύψτε τον μοναδικό City Break προορισμό!

Δημιουργήστε νέες φιλίες! Γευθείτε πρωτόγνωρες γεύσεις και αρώματα!

 
cbbgd1
 
Για τα Απίθανα – Φανταστικά City Break Πακέτα, επικοινωνήστε μαζί μας!
 
ΤΙ ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ!
 
Kalemegdan: Φρούριο στη συμβολή του ποταμού Σάβα και Δούναβη, το παλαιότερο τμήμα της αστικής περιοχής του Βελιγραδίου, ανακηρύχθηκε  Πολιτισμικό μνημείο εξαιρετικής σημασίας το 1979.
 
klbgd
Skadarlija: Ένας από τους πιο διάσημους δρόμους του Βελιγραδίου. Θεωρείται η  μποέμ συνοικία του Βελιγραδίου, παρόμοια με τη Montmartre του Παρισιού.
 skadarlija111
Muzej Nikole Tesle: Μουσείο Νίκολα Τέσλα, είναι επιφορτισμένο με τη διατήρηση και την προβολή της κληρονομιάς του διασήμου εφευρέτη.
 
muzejnt
Zemun: Το Σεμλίνο ή Ζέμουν είναι μια παραδουνάβια παραδοσιακή πόλη και ένας από τους 17 δήμους που αποτελούν την σημερινή πόλη του Βελιγραδίου
 
zemun
Beli Dvor: Πρώην βασιλική κατοικία της δυναστείας Καρατζόρτζεβιτς.  Το ανάκτορο βρίσκεται στο Dedinje γειτονιά του Βελιγραδίου.
 
belidvor
Ada Ciganlija: Ένα νησί του ποταμού Σάβα που έχει τεχνητά μετατραπεί σε χερσόνησο. Μια εξαιρετικά δημοφιλής ψυχαγωγική ζώνη, αξιοσημείωτη για τις παραλίες της και τις αθλητικές της εγκαταστάσεις
 
adastylebgd
 
ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Περίπατο στη Πόλη με έμπειρο Συνοδό του ΝΟΙΖΥ.

Περιήγηση με το λεωφορείο σε μνημεία και σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος.

Πλοήγηση στο Δούναβη με ποταμόπλοιο.

Νυχτερινή βόλτα στα CLUBS, της πιο ζωντανής πόλης της Ευρώπης!
(Tour By Night)

Περιήγηση στο υπόγειο Βελιγράδι όπου ξεδιπλώνεται μια άγνωστη πτυχή της Πόλης.
 
bgdlifes
 
Βρες και συ το Λόγο σου, Επισκέψου Τώρα το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ τη πιο ζωντανή πρωτεύουσα των Βαλκανίων !!!!
 


 
sandrabgd
nov most
nocbgd
misabgd
 

Προορισμοί στο Εξωτερικό