Κεντρική
Ο Άγγελος Αντωνόπουλος στο Noizy

Ο Άγγελος Αντωνόπουλος στο Noizy

Για μία ώρα έχει δικαίωμα να ξανακατεβεί στη Γη ο Μαρξ, προκειμένου να αποκαταστήσει την αλήθεια. Ό,τι θεωρία σέρβιρε την είδε να πέφτει σε βάρβαρα χέρια και στόματα και να διαστρεβλώνεται. Για μία ώρα και κάτι, ο Άγγελος Αντωνόπουλος είναι ο Μαρξ και εμείς δεν βρισκόμαστε στο θέατρο Άλμα, αλλά στο Σόχο, στη Νέα Υόρκη.

Το τίμημα revisited: Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στο Noizy

Το τίμημα revisited: Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στο Noizy

Πέρυσι είχαμε φιλοξενήσει το Γιώργο Μιχαλακόπουλο και φέτος επανερχόμαστε με το Γεράσιμο Σκιαδαρέση, έναν άψογο ηθοποιό, ένα πρωταγωνιστή που τιμά τον εαυτό του, την παράσταση που κοινωνεί και το κοινό που έχει έλθει να παρακολουθήσει.

Ο Δημήτρης Καταλειφός στο Noizy

Ο Δημήτρης Καταλειφός στο Noizy

Ήπιος, γλυκύτατος, ο μεγάλος ηθοποιός μας μίλησε για την παράσταση, το χαρακτήρα που υποδύεται, τη μοναχικότητα των ηθοποιών, τους λόγους που κάπου τους βάζουν να πορευθούν σε μια άλλη περιοχή, όχι κοντά στην καλλιτεχνική τους φύση και τα σχέδιά του για το μέλλον, τα οποία συμπεριλαμβάνουν…

Ο Kip Winger στο Noizy

Ο Kip Winger στο Noizy

  Πέρα από την αυτοβιογραφία του, την οποία θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον είκοσι χρόνια για να εκδοθεί, αφού κάποια άτομα θα έχουν φύγει, ο Kip μίλησε για τη σόλο καριέρα του, τους Winger, την κλασσική μουσική, με την οποία ασχολείται τώρα και τα σχέδιά του για το μέλλον.

Το τάβλι - Σοφιανός & Μιχαηλίδης στο Noizy

Το τάβλι - Σοφιανός & Μιχαηλίδης στο Noizy

Είναι ευχής έργον να μπορείς να μιλήσεις με δύο ανθρώπους που θαυμάζεις χρόνια. Στα πλαίσια του θεατρικού έργου «Το Τάβλι», που ανεβαίνει για έξι μόνο παραστάσεις στη σκηνή του Faust, «κλέψαμε» για λίγο τους πρωταγωνιστές Φίλιππο Σοφιανό και Πέρη Μιχαηλίδη για να μάθουμε περισσότερα για το έργο και για εκείνους.

Ο Σίλας Σεραφείμ στο Noizy

Ο Σίλας Σεραφείμ στο Noizy

Ξεκινάει με δύο παραστάσεις και μπαίνει δυναμικά στο καλλιτεχνικό καλεντάρι μας, μοιράζοντας αφειδώς γέλιο, χαρά και προβληματισμό. Την ίδια την ουσία της διασκέδασης. Ο Σίλας Σεραφείμ, πρωτοπόρος στο stand up, εξαπολύει για μια ακόμα χρονιά το «Η ιστορία της Ελλάδας – αλλιώς» και εισαγάγει το “Dirty Comedy Nights”, στο οποίο μάλιστα θα φιλοξενούνται και άλλοι συνάδελφοί του.

Νέα

Τελευταίες δισκοπαρουσιάσεις

Βιβλία