Θεατρικές Παραστάσεις

Θεῶμαι: Οι ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ – Jurassic Adventures @ Θέατρο Λαμπέτη

 
   Δεινόσαυροι! Η αγάπη μικρών και μεγάλων για αυτά τα μοναδικά όντα, που έζησαν εκατομμύρια χρόνια πριν από εμάς και χάθηκαν τόσο απότομα. Μην μου κρύβεστε εμένα, βγάλτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και πάμε να περάσουμε μια όμορφη εμπειρία σαν αυτή που είχα με τον ανιψιό μου στο θέατρο Λαμπέτη.

   Ανυπομονούσαμε και οι δύο να ξεκινήσει η παράσταση. Μετράγαμε τα κουδούνια. Μόλις σήμαινε το τρίτο και τα φώτα χαμήλωσαν, το ταξίδι στον κόσμο των δεινοσαύρων ξεκίνησε. Βρισκόμαστε σε ένα νησί, όπου κατοικούν δεινόσαυροι. Εκεί υπάρχει ένα ερευνητικό πάρκο, στο οποίο ο καθηγητής, η κόρη του, η γραμματέας και οι βοηθοί του θα ζήσουν μια υπέροχη και αλλόκοτη ιστορία.

   Τίποτε άλλο δεν αποκαλύπτω, θέλω να το βιώσετε όπως του αξίζει, χωρίς spoiler.
jurassic2215

   Τα παιδιά όλα ξετρελάθηκαν με τους κινούμενους δεινοσαύρους. Καλά και εγώ ενθουσιάστηκα, δεν θα κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου σε εσάς. Το θέατρο Λαμπέτη γέμισε χαρούμενες φωνούλες μικρών και μεγάλων, θαυμάζοντας το όμορφο σκηνικό αλλά και τις εκπλήξεις που μας περίμεναν. Γίναμε μάρτυρες… Όχι, όχι, είπαμε, δεν θα υπάρξουν spoiler σε αυτό το κείμενο. Τα παιδιά είναι το πιο δύσκολο κοινό, χάνουν εύκολα το ενδιαφέρον τους, πρέπει να είσαι συνεχώς σε εγρήγορση για να απορροφηθούν. To “Jurassic Adventures” έχει και διαδραστικό χαρακτήρα και οι ηθοποιοί ήταν εναρμονισμένοι, κρατώντας συνεχώς επαφή με το λιλιπούτειο κοινό τους. Έβλεπες τα προσωπάκια τους να λάμπουν, να χαμογελούν, να συμμετέχουν με θέρμη σε όλα όσα τους ζητούνταν.

   Μέσα σε μιάμιση περίπου ώρα πέρασαν στην εποχή των δεινοσαύρων, έμαθαν πολλά για αυτά τα απίστευτα όντα και δεν σταμάτησαν να ρωτούν από τότε. Είναι υπέροχο να τα ακούς, να μοιράζεσαι μαζί τους τέτοιες εμπειρίες, μαθαίνεις και εσύ, βλέπεις τον κόσμο μέσα από τη μοναδική παιδική ματιά. Υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό;
 
jurassic2214

   Λατρέψαμε τη Μαριάννα Λαγουρού, τη γραμματέα του καθηγητή, η οποία είχε την πιο θερμή προσοχή των παιδιών. Κρέμονταν από τα χείλη της και υπάκουαν σε όλες της τις «προσταγές». Ο Χάρης Μαυρουδής, ως καθηγητής, πέρασε στα παιδιά το πάθος του για τον κόσμο των δεινοσαύρων. Τα σκηνικά και τα κοστούμια ήταν πανέμορφα, όσο για τους δεινόσαυρους… Απλά μοναδικοί!

   Πολλά μπράβο στους ανθρώπους του θεάτρου για την ευγένεια και την προθυμία τους. Μια εξαιρετική παράσταση, που θα λατρέψουν και τα παιδιά αλλά και εσείς.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
jurassic2218
Οι ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ – Jurassic Adventures είναι η αυθεντική παράσταση που γνωρίζει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και παρουσιάζεται στην Ελλάδα σε παραγωγή της εταιρείας Dum Spiro Spero. Η σκηνοθετική προσαρμογή είναι της Φαίης Σούκου. τα σκηνικά και τα κοστούμια επιμελείται η Παναγιώτα Κοκορού, η μουσική επιμέλεια και διδασκαλία είναι του Νάσσου Σωπίλη.

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Χάρης Μαυρουδής, Μαριάννα Λαγουρού, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, Μαρία Γκιώνη, Στυλιανή Κλείδωνα, Δημήτρης Γαλανάκης, Νίκος Μπόζας.

Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή ώρα 11:00 και 14:00 | Από 6 Νοεμβρίου
Θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ, Λ. Αλεξάνδρας 106, Αθήνα. Τηλ. 210 6457086
Εισιτήρια: Early Bird 7 € ζώνη Α, 9 € ζώνη Β (περιορισμένος αριθμός
εισιτηρίων)
11 € ζώνη Α, 13 ζώνη Β
Προπώληση: viva.gr | regroup.gr | ταμείο θεάτρου (17:00 – 21:00, Τετάρτη –
Κυριακή)
Πληροφορίες για παραστάσεις σχολείων: 6986003834

Επικοινωνία: Ειρήνη Λαγουρού
 
Joomla Social by OrdaSoft!