Θεατρικές Παραστάσεις

loogoo

Ανταπόκριση θεατρικής παράστασης: Ότι τι...;

 
   Έχεις μια υποβόσκουσα θλίψη; Σε περιτριγυρίζει κατάθλιψη και έχεις χάσει το χαμόγελό σου; Ανοιγοκλείνεις το συρτάρι με τα Zάναξ και δεn ξέρεις πόσα να καταπιείς για να ξαναβρείς τοn καλό παλιό σου εαυτό; Σκέφτεσαι την επόμενη συνεδρία με τον ψυχολόγο σου και σε πιάνει σφίξιμο στο στήθος γιατί παράλληλα σκέφτεσαι και τα Eυρώπουλα που θα σου πάρει, για να σε ακούει να κλαίγεσαι; Ε, λοιπόν σταμάτα! Σταμάτα να βυθίζεσαι στο υπόγειο και τράβα μια Δευτέρα στο θέατρο Πειραιώς131. «Ότι... τι» νόμιζες, βρε; θα σε άφηνα έτσι; Ε, ποτέ! Σου έχω παραστασούλα που θα γελάσεις όχι μόνο όση ώρα θα τη βλέπεις, αλλά και όση ώρα θα σου πάρει να γυρίσεις σπίτι, αλλά και στο σπίτι. Και την επόμενη μέρα και κάθε μέρα! Και ξέρεις γιατί; Γιατί οι χαρακτήρες που θα δεις, αλλά και όσα διαδραματίζονται θα τα βλέπεις και στην καθημερινότητά σου και θα σου θυμίζουν το γέλιο που έκανες σε αυτή την παράσταση! «Ότι... τι» σκέφτεσαι τώρα και μάντεψες και σωστά. Έτσι λέγεται η παράσταση!
 
otiti29
 
   «Ότι... τι», μια παράσταση σε κείμενα και σκηνοθεσία του Γιώργου Γιαννακόπουλου. Τέσσερις φίλοι βρίσκονται σε ένα μυστήριο δωμάτιο, που για να μπορέσουν να βγουν, πρέπει να πουν τρεις φορές μία φράση κλειδί. Στη προσπάθειά τους προς αναζήτηση της φράσεως, θυμούνται δικές τους προσωπικές ιστορίες και έξυπνα σατιρίζουν όλο το κοινωνικό, οικογενειακό αλλά και τηλεοπτικό τοπίο της σύγχρονης Ελλάδας. Θα δεις χαρακτήρες της διπλανής πόρτας (εντάξει, το ξέρω ότι μισείς την κυρά Κατίνα που έχεις δίπλα σου, αλλά σκέψου και τη μυστήρια νεαρά στον τρίτο ή το γυμνασμένο τύπο απέναντι), αλλά το πιο πιθανό είναι να δεις και τον ίδιο σου τον εαυτό (εδώ να δεις τι γέλιο θα σου βγάλει). Με τη μοναδική Αντιγόνη Ψυχράμη, που ερμηνεύει τα τραγούδια της παράστασης θα τραγουδήσεις και εσύ, με την Ειρήνη Κυριάκου και το Δημήτρη Μακαλιά θα ταυτιστείς, ενώ με το Γιώργο Γιαννακόπουλο θα φτάσεις στο επίπεδο «Είχα ξεχάσει να γελάω και τώρα πια δεν σταματάω». Μια νέα, ωραία πλην άτυχη στον έρωτα, ένας σύμβουλος επιχειρήσεων που λόγω κρίσης πού να βρει επιχειρήσεις να συμβουλέψει; Ένας άντρας αλήτης παλιάς κοπής, ένας νέος μαλθακός ιντερνετάκιας, αλλά και διάφοροι διάσημοι της ελληνικής σόου μπιζ θα παρελάσουν με τις δικές τους μοναδικές και αστείες ιστορίες.
 
otiti30
   Το σκηνικό έξυπνο και λειτουργικό, βοηθά με τις εναλλαγές που γίνονται να εξελιχτούν οι ιστορίες και για το τέλος ένα μπράβο στους ήρωες μουσικούς που είναι πάνω στη σκηνή και ενώ ξεκαρδίζονται στα γέλια παίζουν σωστά τα τραγούδια, χωρίς φάλτσα! Όχι άλλη θλίψη, «Ότι... τι;» είναι η λύση!
 
Λένα Βασιλείου
 
Κείμενα- Σκηνοθεσία
Γιώργος Γιαννακόπουλος
Παίζουν (αλφαβητικά)
Γιώργος Γιαννακόπουλος
Ειρήνη Κυριάκου
Δημήτρης Μακαλιάς
Αντιγόνη Ψυχράμη

Μουσικοί επί σκηνής
Σπύρος Δαριβάκης (Κιθάρα)
Γιάννης Δήμας (Πλήκτρα)
Σάκης Παπαδόπουλος (ντραμς)

Τα τραγούδια της παράστασης ερμηνεύει η Αντιγόνη Ψυχράμη
 
otiti31

Θεατρικές Παραστάσεις