= Ανταπόκριση μουσικής παράστασης: Όνειρα γλυκά
Θεατρικές Παραστάσεις

loogoo

Ανταπόκριση μουσικής παράστασης: Όνειρα γλυκά

 
   Και έρχεται η στιγμή που όλοι μας γιορτάζουμε τα τριάντα μας χρόνια. Κάποιοι ίσως και για δεύτερη φορά… Η ηρωίδα της παράστασης, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα γιορτάσει τα τριάντα της. Είναι η δεύτερη χρονιά που θα σκεφτεί τι έχει καταφέρει μέχρι στιγμής στη ζωή της. Και αυτό θα συμβεί την περίοδο που πρέπει και πάλι να μετακομίσει. Μέσα στο αλαλούμ της μετακόμισης θα προσπαθήσει να δει τι έχει πετύχει, τι όχι, τι ήθελε και τι έγινε τελικά. Θα ήθελε πολύ να ήξερε το μέλλον της. Τι θα γίνει στα επόμενα χρόνια. Έτσι λοιπόν θα συναντηθεί με το μελλοντικό της εγώ. Τον εαυτό της σε μεγαλύτερη ηλικία. Οι δύο τους μαζί θα καταλάβουν τι έχει συμβεί μέχρι τώρα, γιατί έχει συμβεί και τι έχουν κερδίσει. Το τώρα θα καταλάβει πως ό,τι συμβαίνει έχει λόγο. Έχει σημασία και είναι δύναμη για το μετά. Οι επιλογές, οι έρωτες, τα κλάματα και τα ταξίδια είναι εμπειρίες που τη γέμισαν με δύναμη και γνώση. Για να μπορέσει το μέλλον να γίνει συγκλονιστικό.
 
oneira1955
   Η Σαλίνα Γαβαλά και η Ελπίδα είναι το τώρα και το μετά. Είναι οι ηρωίδες της ιστορίας μιας γυναίκας που προσπαθεί να βάλει τη ζωή της σε μια τάξη, για να μπορέσει να συνεχίσει δυνατή και με αισιοδοξία. Μας εξιστορούν τις καταστάσεις τους μέσα από υπέροχα τραγούδια που περιγράφουν τις στιγμές τους.

   Μέσα από τη ντισκοτέκ την παλιά θα θυμηθούν τα πάρτι που πήγαιναν. Οι πρώτοι έρωτες που διήρκησαν δυο μέρες μόνο και το μόνο που ήθελαν ήταν να ακούσουν το σ’ αγαπώ χίλιες φορές. Τραγούδια αγαπημένα, χιλιοτραγουδισμένα και με ιστορίες για όλους στο μυαλό. Όμως όλα κάποια στιγμή τελειώνουν και το Αντίο, λοιπόν αντίο, είναι το μόνο που λέγεται. Και εκεί που πιστεύεις ότι χάσαμε το παιχνίδι, ο σωρός από αιτίες και από λάθη γίνεται αυτό που μας κάνει να καταλάβουμε τη δύναμή μας. Να δούμε την αλήθεια που μας έχει κάνει αυτό που είμαστε και να αγαπήσουμε εμάς ακόμα περισσότερο και με μεγαλύτερη ουσία.
 
oneira1956
   Η Σαλίνα και η Ελπίδα μας ταξιδεύουν όμορφα και πολύ μελωδικά με υπέροχες ερμηνείες και όμορφους διαλόγους. Το σκηνικό λιτό αλλά ουσιαστικό και γεμάτο με όσα η ιστορία απαιτεί. Οι μουσικοί της παράστασης συνοδεύουν της ηρωίδες σε όλη τη διάρκεια με συνέπεια, δίνοντάς μας την ένταση που η ιστορία έχει.

   Μία παράσταση όμορφη, ευχάριστη αλλά και δυνατή. Δυνατή γιατί είναι ανθρώπινη, είναι πραγματική και απόλυτα διαχρονική. Σίγουρα μία παράσταση που σε κάνει να σκεφτείς ότι κανείς δεν σου δίνει περισσότερα από τον ίδιο σου τον εαυτό. Μία παράσταση από την οποία θα φύγεις με χαμόγελο και θα κάνεις όνειρα γλυκά.

Πάρης Μακρίδης
 
oneira1957

Ερμηνεία: ΕΛΠΙΔΑ & Σαλίνα Γαβαλά
Κείμενο: Σαλίνα Γαβαλά
Σκηνοθεσία: Αντώνης Λουδάρος
Παίζουν οι μουσικοί:
Πιάνο : Γιώργος Τσολάκος
Κιθάρα : Αχιλλέας Διαμαντής
Κρουστά : Δημήτρης Χωριανόπουλος
Μπάσο : Μιχάλης Κεχαγιάς
 
Επικοινωνία: Αλίκη Δανάλη

Πού: ΧΥΤΗΡΙΟ Σημείο Πολιτισμού
Ιερά Οδός 44 (στάση ΜΕΤΡΟ: Κεραμεικός), Τηλ.: 2103412313
https://www.facebook.com/XYTHPIOTheatreArtCafe/
https://www.instagram.com/chytirio_simeio_politismou/

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Από Πέμπτη 10 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη (για οκτώ παραστάσεις)
Ώρα έναρξης : 21:15
Διάρκεια : 2 ώρες με διάλειμμα
Γενική είσοδος: Στο ταμείο 14 euro
Προπώληση: 12 euro μέσω ticketplus: https://www.ticketplus.gr/event/68/oneira-glyka
Σημείο Πολιτισμού ΧΥΤΗΡΙΟ

Joomla Social by OrdaSoft!