Θεατρικές Παραστάσεις

Ανταπόκριση παιδικής παράστασης: Ω! Christmas Three

 
   Είναι παραμονή Χριστουγέννων και ο Άγιος Βασίλης έχει ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι του για να μοιράσει τα δώρα του σε όλα τα παιδάκια στον κόσμο. Τα ξωτικά του, αποκαμωμένα από την πολύ δουλειά, έχουν πέσει για ύπνο και ροχαλίζουν. Ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι. Ποιος μπορεί να είναι παραμονή Χριστουγέννων στο Βόρειο Πόλο, όταν όλες οι δουλειές έχουν ήδη τελειώσει; Συμφορά! Είναι ένας πιγκουίνος ταχυδρόμος, με ένα ακόμα γράμμα!
 
christmasthree1945
 
   Δεν είναι όμως ένα συνηθισμένο γράμμα. Ο αποστολέας του δεν ζητάει ένα ακόμα παιχνίδι από τον Άγιο Βασίλη. Του ζητά να συνεχίζει να μοιράζει όλα όσα κάνουν τα Χριστούγεννα την αγαπημένη γιορτή όλων, δηλαδή αγάπη, θαλπωρή, γενναιοδωρία και αλληλεγγύη. Ό,τι χαρακτηρίζει και κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους, φιλικούς και αγαπημένους και όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Ο Άγιος Βασίλης σαστίζει γιατί δεν του έχουν ξαναζητήσει κάτι τέτοιο και δεν ξέρει πώς να εκπληρώσει την ευχή του κοριτσιού. Έτσι αποφασίζει να αρχίσει να εμφανίζεται σε όλες τις υπόλοιπες γιορτές. Οι άνθρωποι όμως κάθε εποχή γιορτάζουν και κάτι διαφορετικό, ταιριαστό με την εποχή και κάθε φορά ξεχωριστό. Έτσι, απογοητευμένος ο Άγιος Βασίλης, αποφασίζει να μην ξαναεμφανιστεί ούτε στη δικιά του γιορτή.

   Και τώρα τι θα γίνει με τα Χριστούγεννα; Ποιος θα πείσει τον Άγιο Βασίλη ότι τα παιδιά τον χρειάζονται, όταν τα ξωτικά του κοιμούνται ακόμα; Την αποστολή αναλαμβάνει η ομάδα Μ.Ορ.Ε.Λει., τρεις μυστικοί πράκτορες με αποστολή τους να σώζουν όποια γιορτή χρειαστεί. Θα καταφέρουν άραγε να πείσουν τον Άγιο Βασίλη να μοιράσει ξανά δώρα;
 
christmasthree1944
   Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία με πολύ χορό και τραγούδι, που βάζει τον Άγιο Βασίλη σε μεγάλους μπελάδες. Η ομάδα του Τικ-Τακ-Ντο επιστρέφει με χριστουγεννιάτική διάθεση και παρουσιάζει ένα παραμύθι για τη μαγεία των Χριστουγέννων. Η καταπληκτική δουλειά των συντελεστών βάζει από νωρίς μικρούς και μεγάλους στο κλίμα των εορτών και παράλληλα διδάσκει την ουσία των Χριστουγέννων, την αγάπη και τη συνεργασία. Με απίστευτη ενέργεια πάνω στην σκηνή αλλά και πριν και μετά, αλληλεπιδρούν με τα παιδιά και φυσικά μια χριστουγεννιάτικη παράσταση δεν μπορεί να τελειώσει χωρίς φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη. Για μια ακόμη φορά πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά!
 
Έφη Τσιμπούκη
 
christmasthree1946
 
Συντελεστές:
Κείμενο: Ταμβάκου Αργυρώ & Λαμπής Παναγιώτης
Σκηνοθεσία : Αδάμ Παναγιώτης
Μουσική: Κατσαμάτσα Ευτέρπη & Στηλ Στρατής
Κίνηση: Χατζηελευθερίου Λέλα
Κοστούμια: Παπού Μαρία
Make-up: Στέλλα Μαστορόγλου
Ερμηνεύουν:
Κατσαμάτσα Ευτέρπη / Γεωργίου Έλενα
Γρίβα Γεωργία
Μελογιαννίδης Διονύσης / Στηλ Στρατής
Ταμβάκου Αργυρώ


Θέατρο Δεκατέσσερα
Παιδική Σκηνή
Καλλιρρόης 10, Αθήνα

Από 1 Δεκεμβρίου μέχρι 29 Δεκεμβρίου
Κάθε Κυριακή , στις 11:00 & στις 13:00
Διάρκεια παράστασης: 60'

Γενική Είσοδος 8 ευρώ
Ομαδική κράτηση (άνω των 10 ατόμων) 6 ευρώ
Ηλεκτρονική Προπώληση: https://www.ticketservices.gr/event/o-christmas-three-theatro-dekatessera/
Τηλεφωνικές Κρατήσεις: 215 56 52 039 & 698 34 70 906

Η παράσταση εντάσσεται στο πρόγραμμα Επιταγών Θεάματος του ΟΑΕΔ.
Υπεύθυνη Επικοινωνίας Παιδικής Σκηνής
Ιωάννα Ιακωβίδη
Joomla Social by OrdaSoft!