Θεατρικές Παραστάσεις

loogoo

Ανταπόκριση εξαιρετικής παράστασης: Γ.Τ.Π.


   Η αγαπημένη παράσταση Γ.Τ.Π. μεταφέρθηκε στο Θέατρο Σταθμός και η επιτυχία συνεχίζεται.
 
gtp660
   Μια παράσταση αφιερωμένη στο μοναδικό «φίλο-αδερφό» του άνδρα. Μια παράσταση που λύνει απορίες, καταρρίπτει μύθους και προσπαθεί να εξηγήσει, να ενημερώσει, να ψυχαγωγήσει, να κριτικάρει και να καταθέσει τις δικές της αλήθειες.

   Με απίστευτο χιούμορ και ένα πέος για παρουσιαστή, η διαδρομή ξεκινά. Μας καταθέτουν επιστημονικές μελέτες, εμπειρίες, καλές ή κακές… Όλες έχουν να κάνουν με το επίμαχο ζήτημα και τα περισσότερα γυρνούν γύρω γύρω από τις ανθρώπινες, κοινωνικές και ερωτικές θέσεις. Το χιούμορ είναι εξαντλητικό, η ανάγκη να μιλήσουν για το «καυτό» ζήτημα μεγάλη, οι ιστορίες ανδρών είναι όλες όλο νόημα αλλά και με διάθεση να σατιρίσουν τα κακώς κείμενα, να εκδιώξουν τον «μπαμπούλα» και τα ταμπού.
 
gtp659
   Η παράσταση τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο στο 6ο Φεστιβάλ Ελληνικού Θεάτρου που οργάνωσε το Θέατρο Eliart το Μάη του 2016. Ο Κωνσταντίνος Λεβαντής που έγραψε, σκηνοθέτησε και παίζει στην παράσταση, έδωσε τη δική του απάντηση στο «Αιδοίων Μονόλογοι».

   Μια από τις πιο εντυπωσιακές ιστορίες είναι αυτή του πιτσιρικά… το πως σκέφτεται, το πως νοιώθει για το «φίλο» του… Τι προβλήματα, τι μπερδέματα βρίσκει, πώς τα λύνει ή δεν τα λύνει… Και φτάνουμε μέχρι την ενηλικίωσή του και το στρατό… Εκεί τα πράγματα στο μυαλό του αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν και να βρίσκονται απαντήσεις και λύσεις σε όλα του σχεδόν τα «προβλήματα».

   Από τα πιο συγκινητικά κομμάτια της παράστασης είναι αυτό με την εμπειρία του gay άνδρα, η εμπειρία ενός άνδρα που γεννήθηκε στο σώμα γυναίκας… Το πιο σαγηνευτικό μέρος αποτελείς η ιστορία ενός stripper και το πιο γήινο οι μελέτες του επιστήμονα.

   Μια εξαιρετική παράσταση και – για όλους – μια διαφορετική ματιά στα πράγματα. Σπεύσατε γιατί μαθαίνω ότι οι παραστάσεις είναι περιορισμένες!

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
gtp658
ΠΑΙΖΟΥΝ (Αλφαβητικά):
Σπύρος Αναστασίνης, Αντώνης Βαρθαλίτης, Κωνσταντίνος Λεβαντής, Ιάκωβος Μηνδρινός, Θαλής Πολίτης, Ανδρέας Ψύλλιας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Πρωτότυπη Μουσική: Γιώργος Βάβουλας
Χορογραφίες: Στεφανία Φιλιάδη
Promo Trailer-Φωτογραφίες: Ιωσήφ Γαλανάκης
Βοηθoί σκηνοθέτη: Μαρία Παπαδοπούλου, Στεφανία Φιλιάδη
Κείμενο - Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Λεβαντής

Συμπαραγωγή: Έως art

Πληροφορίες:
Η παράσταση θα παίζεται από 20 Φεβρουαρίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:30, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Τιμή εισιτηρίων κατ’ άτομο:
10 ευρώ γενική είσοδος
8 ευρώ φοιτητές, άνεργοι, AMEA
Ατέλειες ΣΕΗ & φοιτητών δραματικών σχολών δεκτές (σε περιορισμένο ανά παράσταση αριθμό)
 

Θεατρικές Παραστάσεις