Θεατρικές Παραστάσεις

loogoo

Ανταπόκριση: Γιώργος Χατζηπαύλου - Σχεδόν σαράντα - the goodbye summer edition @ Χυτήριο


   Μεσοβδόμαδα  στο Γκάζι, τρέχοντας να προλάβω την έναρξη του πολλά υποσχόμενου stand up comedy. Η αλήθεια είναι ότι είχα αρκετά χρόνια να παρακολουθήσω stand up comedy, αλλά ήμουν σίγουρη ότι αποκλείεται να έχουν αλλάξει και πολλά.

   Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση, μπαίνοντας στην πανέμορφη αυλή του Χυτηρίου, ήταν ο κόσμος. Απίστευτα πολύς κόσμος για Τετάρτη βράδυ… Eίχε επιλέξει, όπως εγώ, να περάσει το βράδυ του παρέα με το Χατζηπαύλου, το Ρήγα, τον Ατζαράκη και το Ρούμπο.
 
hatzi956
   Καταιγισμός γέλιου, ατάκας και πείραγμα ευγενικό με χιούμορ των παρευρισκόμενων.

   Ο Ρήγας τα είχε «βάλει» με τα λογοπαίγνια, ο Ατζαράκης με την πρώην, ο Ρούμπος με την δεκαετία του ’80 και ο Χατζηπαύλου έκανε μια αναδρομή στα παιδικά του χρόνια, στη μανούλα που τον έκανε άνθρωπο και σε διάφορα περιστατικά της ζωής του, που πραγματικά είχαν πολύ γέλιο.

   Σχεδόν Σαράντα λοιπόν… Πόσα πράγματα να έχουν αλλάξει; Πόσο αλλιώς να τα βλέπεις τα πράγματα; Πόσες γκάφες να έχεις κάνει μέχρι τώρα; Πώς συνεχίζεις; Ο Χατζηπαύλου είχε τις λύσεις για όλα.

   Ο Χατζηπαύλου έλυσε και πολλές γυναικείες απορίες… Περισσότερα δεν λέω, ας ήσασταν εκεί να τα μαθαίνατε. Μας «έμαθε» τον τρόπο σκέψης των ανδρών. Μας βοήθησε να αντιληφθούμε το «δυνατό» φύλο και να κατανοήσουμε τις «ανάγκες» του.
 
hatzi955
   Όχι, πολιτική σάτιρα δεν είχαμε, άλλωστε ο Τσίπρας κάνει καλή δουλειά από μόνος του…

   Δεν ένοιωσα αλήθεια ότι είχα πάει ντε και καλά να δω stand up comedy. Η οικειότητα των παιδιών είχε σπάσει τον πάγο από την πρώτη στιγμή. Το γέλιο έβγαινε αβίαστο αλλά και οι ατάκες των θεατών έδιναν και έπαιρναν.

   Η κούραση της μέρας είχε εξαφανιστεί… Έδωσε τη θέση της στη καλή διάθεση και στη σκέψη ότι αυτή τη παρέα θα πρέπει να την επισκεφτούμε ξανά.

   Καλή σεζόν να έχουμε και θα ξαναβρεθούμε!

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 

Θεατρικές Παραστάσεις