Θεατρικές Παραστάσεις

loogoo

Ανταπόκριση θεατρικής παράστασης: Delete

 
   Στο θέατρο Λύχνος τέχνης και πολιτισμού πραγματοποιήθηκε χθες η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης ''Delete''. Πρόκειται για μια ερωτική ιστορία στα χρόνια του Internet! Ένα love story διαφορετικό, για δυο σύγχρονους ανθρώπους, που γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και δοκιμάστηκαν, ανταλλάσσοντας τα πρώτα λόγια... γραπτά, τα πρώτα χαμόγελα με εικονοφατστούλες! Άνθρωποι που συναντιούνται μέσω Διαδικτύου, γίνονται καθρέφτης ο ένας του άλλου, αφού έχουν πριν καθρεφτιστεί στο ναρκισσιστικό είδωλο ενός ψεύτικου προφίλ στο facebook, θυμώνουν, μετανιώνουν, προδίδουν κι απιστούν, μόνο και μόνο για να υπάρξουν, να αγαπηθούν, να νιώσουν κάποιοι, να μην είναι πια μόνοι. Άνθρωποι απλοί, ανώνυμοι, επώνυμοι, καταξιωμένοι (με ή χωρίς εισαγωγικά κι αποσιωπητικά), ηθοποιοί, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, μάγοι κι αστρολόγοι, άνεργοι, άεργοι και νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων αμήν!
 
delete12
 
   H Μάγκυ (Μαρίτα Ρίτζι), γνωστή και καταξιωμένη ηθοποιός, γνωρίζει τον Ανδρέα, ένα Σωματοφύλακα υψηλών προσώπων. Μέσα από το Facebook θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα. Θα ονειρευτούν, θα ταξιδέψουν, θα φλερτάρουν με την αλήθεια και το ψέμα. Κρυμμένα μυστικά, διλήμματα και μεγάλες αποφάσεις. Και μπορεί ο έρωτας σήμερα να έχει αλλάξει μορφή, να ξεχωρίζει στην προσέγγιση, αλλά έχει πάντα την ίδια κατάληξη. Καλή ή κακή. Τελικά οι δύο ήρωες θα ξεπεράσουν το ψεύτικο προφίλ για να μπορέσουν να είναι μαζί;

Λένα Βασιλείου
 
Συγγραφέας: Μαρίτα Ρίτζι
Σκηνοθέτης: Μαρίτα Ρίτζι
Παίζουν: Μαρίτα Ρίτζι, Δημήτρης Καμπόλης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Αφροδίτη Βουλτσου

θέατρο Λύχνος τέχνης και πολιτισμού (Ιερά Οδός 59 και Χαλκιδικής 83, Γκάζι)
Τηλ: 211 0121686 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Θεατρικές Παραστάσεις