Θεατρικές Παραστάσεις

loogoo

Ανταπόκριση θεατρικής παράστασης: BAM - BAM @ Χυτήριο


   Βρισκόμαστε στη Σταμάτα Αττικής, στο σπίτι του Σωτήρη Καλυβάτση και της Σοφίας Παυλίδου, όπου ο διακοσμητής (άλλως Βασίλης Κούκουρας) είναι σε τρελά δημιουργικά κέφια. Το ζεύγος Κολοκύθα ετοιμάζεται ή προσπαθεί να ετοιμαστεί για να πάει στον ετήσιο χορό των εκδοτών παιδικών βιβλίων.  Τι το σταματάει; Το ζεύγος Παύλος Κοντογιαννίδης και Βάνα Ραμπότα. Γιατί;
 
bam528
   Ο Κοντογιαννίδης έχει κλείσει ραντεβού με μια πιτσιρίκα από το fb και θέλει το σπίτι του φίλου του Καλυβάτση για να μην καρφωθεί στη γυναίκα του. Η δε Ραμπότα, που έχει γίνει τάρανδος, έχει βάλει στο μάτι το δάσκαλο χορού Χοσέ (λέγε με Αιμίλιο Ράφτη), για να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα το σύζυγο. Εκτυλίσσεται ένα ερωτικό γαϊτανάκι, ένας κυκεώνας παρεξηγήσεων, μια Δις Παπαδοπούλου (Παντελής Καναράκης – κολλήσατε, ε;) που εμφανίζεται για να υπογράψει συμβόλαιο, η πιτσιρίκα εμφανίζεται και με bdsm ντύσιμο, μαυρίζει στη κυριολεξία τον κακόμοιρο Μάνο (το Σωτήρη Καλυβάτση δηλαδή).

   Ένα αλλοπρόσαλλο αλαλούμ γεμάτο γέλιο, οι ατάκες να πέφτουν βροχή και ένας Κοντογιαννίδης που δεν μας άφησε άντερο. Εκπληκτικό το καστ, γεμάτο ενέργεια το έργο του Ρέι Κούνεϊ, σε μετάφραση Βάσιας Παναγοπούλου… καταιγιστικό! Μια φαρσοκωμωδία με έρωτες, απιστίες, παρεξηγήσεις αλλά και ηθικά διδάγματα.
 
bam526
   Στο πρώτο μέρος οι χαρακτήρες εμφανίστηκαν σιγά σιγά… Παρακολουθήσαμε τις παράλληλες ιστορίες και στο δεύτερο μέρος, αφού όλα είχαν μπει στη «θέση» τους, το «κουβάρι» μπερδεύτηκε και έγινε του Κολοκύθα… Μέχρι να μπει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, να αποκαλυφθούν τα μυστικά, να υπογραφεί το πολυσυζητημένο συμβόλαιο στο bam (bam)… Το κοινό είχε κάνει κοιλιακούς από το γέλιο.

   Δεν είναι τυχαίο που το  Bam Bam είναι στην τρίτη σεζόν, δεν είναι τυχαίο που έκλεψε τις καρδιές μας. Είναι μια εξαιρετική παράσταση και ελπίζω να συνεχιστεί και για τέταρτη σεζόν.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
bam527
 
 

Θεατρικές Παραστάσεις