Θεατρικές Παραστάσεις

loogoo

Ανταπόκριση: Ανοιχτή Πρόβα του Μπαλέτου της ΕΛΣ στην Παραλία της Θεσσαλονίκης για την παράσταση ''Ταξίδι στην αιωνιότητα''

 xorprovLP3
 
   Ένα απογευματιινό δειλινό αφιερωμένο στον Θόδωρο Αγγελόπουλο. Έτρεφε ιδιαίτερη αγάπη για αυτή την πολή, της Θεσσαλονίκης, για το λιμάνι της, άλλωστε οι ταινίες του το προδίδουν. Έξι και μισή είχαμε ραντεβού στον Λευκό Πύργο. Ο κόσμος είχε μαζευτεί από ώρα για να πιάσει θέση να απολαύσει το θέαμα.
 
   Ο καιρός ήταν υπέροχος, το φως του ήλιου έντυνε με τις ακτίνες του πρόσωπα μικρά και μεγάλα.
 
 xorproLP2
 
   Στο πιάνο η Ελένη Καραίνδρου, μια σπουδαία συνθέτης που η αγάπη της για τα μουσικά περάσματα την γνώρισε σε έναν σπουδαίο σκηνοθέτη, τον Θόδωρο Αγγελόπουλο. Οι συνθέσεις της έφεραν και τους 14 χορευτές της Λυρικής σκηνής. Ο Ρενάτο Τζανέλλα διάλεξε καταπληκτικές κινήσεις για να αποδώσουν την ευαισθησία των μελωδιών της.
 
 xorprovLP4
 
   Ήταν μια ανοιχτή πρόβα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για τις παραστάσεις που θα δώσουν στο μέγαρο μουσικής στις 28 και στις 29 σεπτεμβρίου. Θα ανεβάσουν την δική τους παράσταση ως φόρο τιμής στο Θόδωρο Αγγελόπουλο. ”Ταξίδι στην αιωνιότητα” στο Mέγαρο Mουσικής Θεσσαλονίκης. Η επιτυχημένη παραγωγή της ΕΛΣ ανεβαίνει εδώ στην πόλη της Θεσσαλονίκης σε συμπαραγωγή με το μέγαρο μουσικής.
 
   Η παραλία της πόλης αυτής αποτελεί αγγελοπουλικό ορόσημο θα έλεγε κανείς.
 
xorprovLP5
 
   Ωραία στιγμή από την γεύση που πήραμε όσοι ήμασταν εκεί ήταν όταν όλοι οι χορευτές διαλέγανε από το κοινό οποιονδήποτε κύριο ή κυρία και χορεύανε μαζί τους. Ήταν μια πολύ γλυκιά στιγμή που πρόσφερε πολλά χαμόγελα και συγκίνηση.
 
Δέσποινα Τσορμπατζίδου
Φωτογραφίες: Στεφανία Διακάκη
 
 
xorprovLP6

Θεατρικές Παραστάσεις