Θεατρικές Παραστάσεις

Μαραζώνω Στην Ξενιτιά

 

“Μαραζώνω στην ξενιτιά» ή αλλιώς λαχανιάζω από τα γέλια
Untitled-2

   Ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, διάρκειας μίας ώρας, από μια γυναίκα – φιγούρα με πολλά-πολλά μαλλιά! Ο λόγος για το show της Κατερίνας Βρανά, μιας κοπέλας με ζωηρή αύρα και πηγαίο χιούμορ. Το πρώτο της ελληνικό σόλο stand up comedy τιτλοφορείται «Μαραζώνω στην ξενιτιά». Η θεματολογία του θίγει τις αγγλικές συνήθειες, τα σύννεφα- ντεκόρ, τις ατάκες κατά τη διάρκεια του σεξ, τα κινούμενα σχέδια, την ελληνική οργάνωση (ή αποδιοργάνωση) και πολλά άλλα.

«Η Κατερίνα μένει Αγγλία εδώ και πάρα πολύ καιρό. Παρ' όλα αυτά, στην Αγγλία θα θεωρείται πάντα "ξένη". (Η οποιαδήποτε ένδειξη σύγχυσης, θυμού ή νεύρων θεωρείται "ανάρμοστη συμεπριφορά" και η Κατερίνα εκνευρίζεται εύκολα). Αλλά πάει τόσος καιρός που είναι έξω, που όταν γυρνάει Ελλάδα, καμιά φορά νιώθει "ξένη" στην ίδια της την χώρα. (Μα τι έχουμε εναντίον της πολιτισμένης ουράς στις εκδόσεις εισητηρίων στα λιμάνια; Και γιατί γκαρίζουμε συνέχεια; Ποιός δεν μας ακούει;)

Οπότε τώρα που η χώρα μας βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης κι ο κόσμος ονειρεύεται έναν καλύτερο μισθό, μια καλύτερη ζωή, ένα καλύτερο αύριο κάπου αλλού, επιτρέψτε στην Κατερίνα να σας πεί ακριβώς πώς έχουν τα πράγματα στην ξενιτιά. (Μένει έξω καμιά δεκαετία τώρα, τι λέμε...)

Τα καλά
(OMG τα πάντα δουλεύουν!!!!)

Τα κακά
(Δεν έχει σουβλάκι με πίτα. Δεν έχει ταβερνάκι στην παραλία. Δεν έχει παραλία.)

Και τα άσχημα
(οι βρύσες τους... θεέ μου, αυτές οι καθυστερημένες βρύσες τους)».

photo   Με αυτοσαρκασμό, μίμηση, αλληλεπίδραση με το λαχανιασμένο από τα γέλια κοινό, η Κατερίνα γεμίζει εξήντα λεπτά που κυλάνε ανύποπτα γρήγορα -σε ένα χώρο ιδιαίτερα ζεστό, με αναπαυτικούς γκρι βελούδινους καναπέδες. Στιγμή βαρεμάρας ή «κοιλιάς» στο σόου δεν υπήρξε, καθώς τα θέματα άλλαζαν με ταχύτητα την κατάλληλη στιγμή. Αναμφίβολα μια παράσταση που θα σας φτιάξει τη διάθεση, θα σας κάνει να δοκιμάσετε διάφορα επίπεδα γέλιου και να φύγετε εν τέλει με ένα πλατύ χαμόγελο κολλημένο στο πρόσωπο!

Για να παρακολουθήσετε το event από κοντά, ενημερωθείτε:
Παραστάσεις: 21 & 22 Μαρτίου, 28 & 29 Μαρτίου
21.00μμ, είσοδος €10
Τοποθεσία: NIXON,  Αγησιλάου 61Β, Κεραμεικός
Πληροφορίες - κρατήσεις: 210 8839657
Facebook page: https://www.facebook.com/events/335430826495692/
 
 
Βασιλική Φατούρου

Joomla Social by OrdaSoft!