Θεατρικές Παραστάσεις

loogoo

Κώστας & Θανάσης Παπαγεωργίου

varatekidstop

Τα Varate Kids σας βγάζουν νοκ - άουτ απ’τα γέλια!

   varatekids1Δύο τύποι που μοιράζονται – τυχαίως- το ίδιο επίθετο, το ίδιο βήμα έκφρασης του ταλέντου τους, τον ίδιο dj και το ίδιο οξυγόνο, παίρνουν τα μικρόφωνα στα χέρια και μετατρέπουν κάθε Παρασκευόβραδο το nightclub Freyja σε χώρο ανάπλασης ήπατος και ολικού λίφτινγκ! Ο λόγος για τους Κώστα και Θανάση Παπαγεωργίου και το επιτυχημένο τους stand up comedy που έχει ανάψει φωτιές στις γειτονιές του Αμαρουσίου!

   Με σύμμαχο την πάντα πλούσια σε τροφή για σάτιρα επικαιρότητα, καυτηριάζουν γεγονότα και πρόσωπα με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο: γιαούρτια, πολιτικοί, σουβλατζίδες, καμμένοι φίλαθλοι, σεξουάλες γυναίκες, εκπαιδευτικοί και όσα άλλα πέσουν στο στόχαστρό τους, απογειώνονται μέσα από σπαρταριστούς μονολόγους και αυθόρμητα πάρε – δώσε διαλόγων μεταξύ τους αλλά και με το κοινό.

   Ειδικά το κοινό, έχει την τιμητική του. Πρωταγωνιστές οι θεατές, ανά πάσα στιγμή σε «κίνδυνο» να συμμετάσχουν σε θεατρικό σκερτσάκι της στιγμής με τούρκικα «φωνητικά» ή ακόμα και να τα «ξεράσουν όλα» στα πλαίσια ακαταμάχητων ανακρίσεων!

   Αλλοιώσεις φωνής, λογοπαίγνια, μιμήσεις, αναπαραστάσεις, όλα παίζουν! Προσοχή: Κώστας και Θανάσης, Θανάσης και Κώστας είναι ακούραστοι και παρατηρητικοί! Με την είσοδό σας υπογράφετε εγγύηση γέλιου, μέχρι νευρικών συσπάσεων στο πρόσωπο! Περάστε μια βόλτα, πιείτε γρήγορα το ποτάκι σας, γιατί όταν ανέβουν αυτοί οι δύο στη σκηνή τα χείλια σας θα είναι απασχολημένα... γελώντας φυσικά!

Κάθε Παρασκευή, στο Freyja, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 56. Ώρα έναρξης 22:00 και τιμή ποτού μαζί με την παράσταση 8,00 ευρώ. Τηλέφωνο κρατήσεων: 6938009317.

Κείμενο, Φωτογραφίες : Βασιλική Φατούρουnoizyfacebookphotosvaratekidsbottom

Θεατρικές Παραστάσεις