Σειρές

loogoo

Πίσω από τα μάτια της (Behind her eyes)

 
Πίσω από τα μάτια της (Behind her eyes)
Νetflix

   Κολλημένος με την μπάλα έλεγαν παλιά οι γονείς μας, όταν ήθελαν να αναφέρουν μια συνεχιζόμενη συμπεριφορά των παιδιών τους. Α, μη βγει κανένας και πει πως δεν το έλεγαν οι γονείς μας αλλά κάποιος ή κάποια άλλη. Εγώ από τον πατέρα μου το άκουγα, για τα αγόρια της οικογένειας.

   Εγώ πάλι θα το αλλάξω, θα το κάνω κολλημένη με το Netflix. Ναι, αν με ρωτήσεις, φίλε αναγνώστη, θεωρώ ότι λόγω καραντίνας πολλοί βρίσκονται στη θέση μου. Μα, πώς μπορείς να μη αφεθείς στις υπέροχες σειρές του; Δεν μιλώ για τις ταινίες. Μιλώ για τις σειρές, που αν είσαι λάτρης του Ευρωπαϊκού κινηματογράφου, όπως η υποφαινόμενη, θα «κολλήσεις» πραγματικά.
 
behindyeyes2144

   Το σημερινό μου κείμενο αναφέρεται στην εκπληκτική σειρά «ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ». Βρετανική σειρά. Ξέρετε, με εκείνη τη Βρετανική προφορά, που εγώ προσωπικά αγαπώ. Όταν δε υπάρχει και το Σκωτσέζικο στοιχείο μέσα, με τρελαίνει ακόμα περισσότερο. Αυτή την φορά μιλάμε για μια υπέροχη παραγωγή, αργή για τα δεδομένα κάποιων, αλλά με τόσο έξυπνο σενάριο, που θα καθηλώσει όποιον αποφασίσει να ασχοληθεί με τη σειρά.

   Δεν χρειάζεται φυσικά να πω ότι είδα απνευστί όλα τα επεισόδια. Δεν κατάφερα να ξεκολλήσω. Πολλές φορές σκέφτηκα ότι θα έπρεπε εγώ να είχα γράψει αυτό το σενάριο.

Για την αστρική προβολή γνωρίζετε;

   Είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή στη ζωή σας, κάπου θα έχετε ακούσει κάτι για την αστρική προβολή, για το πόσο εκπαιδευμένο πρέπει να είναι το υποσυνείδητό μας, ώστε να καταφέρουμε κάτι τέτοιο... Ακατόρθωτο θα έλεγα εγώ. Με αυτό ασχολείται και η σειρά που σας παρουσιάζω. Την αστρική προβολή και τις συνέπειές της.
 
behindyeyes2146

   Ο Ντέιβιντ, γιατρός ψυχίατρος, φτάνει στο Λονδίνο με την γυναίκα του Αντέλ. Το πρώτο βράδυ στο νέο τους σπίτι, ο Ντείβιντ βγαίνει σε ένα μπαρ και εκεί γνωρίζει τη Λουίζ. Μια σαγηνευτική έγχρωμη γυναίκα, της οποίας την παρέα έχει ανάγκη. Από εκείνο το βράδυ και μετά θα δημιουργηθούν πολλές καταστάσεις που θα σας καθηλώσουν. Εντελώς τυχαία η Λουίζ ανακαλύπτει την επόμενη ημέρα κιόλας ότι ο Ντέιβιντ είναι το νέο της αφεντικό. Δύσκολες καταστάσεις…

   Η Αντέλ είναι μια ιδιόρρυθμη κοπέλα, που κρύβει πολύ καλά τα μυστικά που τη συνδέουν με τον σύζυγό της. Γόνος πλούσιας Σκωτσέζικης οικογένειας, δεν αφήνει κανέναν να μπει ανάμεσα σε εκείνη και τον Ντείβιντ.

   Η Λουίζ, μαθαίνοντας ότι ο γοητευτικός νεαρός άντρας που γέμισε με λίγες στιγμές ευτυχίας το βράδυ της, με λίγες κουβέντες και μόνο, είναι παντρεμένος, απομακρύνεται διακριτικά μια και η ίδια έτσι έχασε τον άντρα της. Την άφησε για κάποια άλλη. Γνωρίζοντας τον πόνο που προκαλεί μια τέτοια κατάσταση, αρνείται να συνεχίσει με τον Ντέιβιντ…
 
behindyeyes2145

   Πραγματικά, θα ήθελα να σας γράψω πολλά, ίσως όλη την υπόθεση μέχρι το τέλος. Αυτό που έχω να πω, είναι ότι πρόκειται για μια πολύ έξυπνη σειρά, γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις. Μια ιστορία που δεν πάει το μυαλό σας πώς θα καταλήξει. Εγώ προσωπικά έμεινα άφωνη!

   Θα καταφέρει εν τέλει η Λουίζ να απομακρυνθεί από τον Ντείβιντ; Μήπως η έλξη αυτή που νιώθει για εκείνον κρύβει έναν μαρτυρικό εφιάλτη; Θα σας αφήσω να το ανακαλύψετε.

Κατερίνα Κονίτσα Σωπύλη
 

Σειρές