= MacGyver
Σειρές

loogoo

MacGyver

 
   Ξεκίνησε το 2016 και βρίσκεται ακόμα στις επάλξεις. Από τις πολύ σημαντικές παραγωγές, που σέβεται τον εαυτό της και το κοινό της. Ο νεαρός Angus "Mac" MacGyver εργάζεται για μια οργάνωση, παρακρατική θα την έλεγα, της οποίας οι αποστολές είναι μυστικές όπως και οι αντισυμβατικές λύσεις που δίνονται στα εκάστοτε προβλήματα. Είναι συνδυασμένο με τη νέα εποχή και τη σημερινή τεχνολογία. Ο Άνγκους, κατά τη διάρκεια των πέντε σεζόν, βρίσκει απαντήσεις σε ερωτήματα και απόψεις σχετικά με τους γονείς του. Έρχεται σε σύγκρουση με την οργάνωση που έφερε τραγικό τέλος σε μέλη της οικογένειάς του. Προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ αυτών αλλά και των νέων προκλήσεων που εμφανίζονται.
 
“Red Cell + Quantum + Cold + Committed” â€" Department of Defense General John Acosta (Xander Berkeley) recruits MacGyver to steal a highly classified project from a military lab in order to find flaws in its security. But when it\'s discovered that the general is planning an attack using the weapon, Phoenix must stop Acosta before the weapon is uploaded, on MACGYVER, Friday, Feb. 14 (8:00-9:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network. Pictured: Lucas Till as Angus “Mac” MacGyver,  Levy Tran as Desi Nguyen, Tristin Mays as Riley Davis, Justin Hires as Wilt Bozer, Henry Ian Cusick as Russ Taylor.  Photo: Guy D\'Alema/CBS ©2019 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved

   Οι αυτοτελείς ιστορίες ή αποστολές έχουν κινηματογραφική φύση. Δεν τσιγκουνεύονται στην παραγωγή, έτσι ώστε κάθε επεισόδιο αν είναι ιδιαίτερο και σε συνδυασμό με την καταιγιστική πλοκή και την περιπέτεια, βρίσκεται στις πρώτες θέσεις τηλεθέασης.

   Η ομάδα αποτελείται από τον Άνγκους Μακ (Lucas Till) – το παιδί θαύμα, τη χάκερ Riley (Tristin Mays), τον Wilt Bozer (Justin Hires), που ασχολείται με την τεχνολογία και το artificial intelligence, τη Desi Nguyen (Levy Tran), που εκτελεί χρέη σωματοφύλακα του Μακ, γιατί φυσικά και μπορεί να φτιάξει πύραυλο αλλά σε κάθε αποστολή πρέπει να είναι απερίσπαστος και να μην νοιώθει απειλή. Αυτόν τον ρόλο στις πρώτες σεζόν τον είχε ο Jack Dalton (George Eads), που έδινε μια αρκετά κωμικότερη διάθεση σε κάθε επεισόδιο. Μας λείπει πολύ αλλά οι σεναριογράφοι αποφάσισαν να υπάρχει η Desi σαν σωματοφύλακας, για να μπορέσει να υπάρξει και μια ρομαντική ιστορία μέσα στη σειρά, αφού έβαλαν παιδί-θαύμα και σωματοφύλακα να συνάψουν σχέση και εκεί παρακολουθούμε κάποιες στιγμές τις ρήξεις ή τα προβλήματα των σχέσεων.
 
mac2170

   Επικεφαλής της ομάδας είναι η λιλιπούτεια Matty Webber (Meredith Eaton). Είναι ο φόβος και ο τρόμος της ομάδας. Κάτι σαν τη Hetty Lange από το NCIS LA (όσοι το παρακολουθείται ξέρετε για τι πράγμα μιλάω). Ο Russ Taylor (Henry Ian Cusick) έρχεται στην τέταρτη σεζόν. Πρώην μισθοφόρος που ηγείται της ομάδας, παλιός γνώριμος της Matty.

   Όσοι ήμαστε λάτρεις της «πρώτης» σειράς Μαγκάιβερ, θυμόμαστε τα παλιά, όταν κάποιες στιγμές συναντάμε χαρακτήρες και ονόματα του παρελθόντος. Η νέα σειρά προσπαθεί να δεθεί με τη προηγούμενη και σε αρκετά σημεία τα έχει καταφέρει μια χαρά. Έχει πάρει πολύ καλές κριτικές, έχει πάρει βραβεία. Είναι μια συμπαγής παραγωγή και μια πολύ δυνατή σειρά για τους λάτρεις της περιπέτειας.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
mac2158
 
* Δυστυχώς η σειρά δεν θα συνεχιστεί. Το CBS, μετά από πέντε επιτυχημένες σεζόν και χωρίς προφανή λόγο, αποφάσισε να τη σταματήσει.
** Οι δύο γέροι στο θεωρείο του Noizy θα επανέλθουν με άρθρο για την original σειρά.
*** Είναι πολλοί οι συνδετήρες και οι ελβετικοί σουγιάδες, Άρη...
 
Joomla Social by OrdaSoft!

Σειρές