= Big Shot
Σειρές

loogoo

Big Shot

 
   Ο αγαπημένος Τζον Στάμος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά Big Shot, με θέμα το μπάσκετ. Υποδύεται έναν χαρισματικό προπονητή, τον Marvyn Korn, με προβλήματα διαχείρισης θυμού. Σε έναν αγώνα χάνει εντελώς την ψυχραιμία του και πετά μια καρέκλα στον διαιτητή. Αυτό είναι και η αρχή του τέλους για τον φημισμένο προπονητή του ΝΒΑ. Ο μάνατζέρ του, μετά από πολλές δυσκολίες, καταφέρνει να του κλείσει δουλειά προπονητή σε ένα κολλέγιο θηλέων. Εκεί αρχίζουν τα δύσκολα για τον κύριο Korn. Οι καθηγητές του κολλεγίου τον θεωρούν παρείσακτο και υπερόπτη. Δεν έχουν άδικο, εδώ που τα λέμε. Έχει τον ανθρωποδιώκτη.
 
bigshot2214

   Όλα του τα χρόνια προπονούσε αγόρια, δεν έχει ιδέα πώς να συμπεριφερθεί σε κορίτσια. Αρχικά αδυνατεί να τα κάνει να πιστέψουν στον εαυτό τους, να «δαμάσει» τις προσωπικότητές τους. Αναγκάζεται να ανοίξει τη σκληρή πανοπλία που φοράει, να γίνει οικείος για να υπάρξει αποτέλεσμα. Τι αποτέλεσμα; Η ομάδα που αναλαμβάνει είναι στον πάτο της βαθμολογίας του κολεγιακού πρωταθλητισμού, αλλά εκείνος το βλέπει σαν πρόκληση. Αν καταφέρει να φτάσει την ομάδα στην κορυφή, έχει πιθανότητες να πάρει ξανά τη θέση που θεωρεί ότι του αρμόζει σε ομάδα του ΝΒΑ. Αυτός είναι ο στόχος και θα κάνει τα πάντα για να τον πετύχει.

   Συγκρούσεις, μπάσκετ, προπονήσεις, σαρκασμοί, κλάματα, συγκινήσεις, αλλά και πολύ γέλιο στους θεατές έχει να δώσει αυτή η σειρά. Ο Στάμος είναι στα καλύτερά του, έχει μπει στον ρόλο για τα καλά. Ο χαρακτήρας που υποδύεται είναι εριστικός, δύσκολος στην επικοινωνία, χωρισμένος με μια κόρη στην εφηβεία και με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Ο τρόπος που τελικά έρχεται κοντά με τα κορίτσια της ομάδας είναι ένα μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Του αλλάζει την οπτική αλλά και το σκεπτικό μέχρι…
 
bigshot2217

   Νομίζω είπα πάρα πολλά για την - απολαυστική πραγματικά - κωμική σειρά που σας συστήνω να παρακολουθήσετε. Κάθε επεισόδιο εισχωρεί και σε διαφορετικό χαρακτήρα, ώστε να περάσει αρκετά νοήματα και σε κάποιες φάσεις να ταρακουνήσει συνειδήσεις με γέλιο αλλά και απλότητα.
 
bigshort2216

   Τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει από το 2019, αλλά τους πρόλαβε ο όφις (covid-19) και κατάφεραν να την τελειώσουν τον Φλεβάρη του 2021. Η προβολή της σειράς, ενώ είχε κλείσει αρχικά για το κανάλι ABC, τελικά προβλήθηκε από το Disney+ τον Απρίλιο του 2021. Ο Στάμος δεν αγαπά καθόλου τα αθλήματα και δη το μπάσκετ. Παράξενο, αν αναλογιστεί κανείς το πάθος που έβγαζε σαν προπονητής. Ένοιωθες ότι το ζούσε στο πετσί του. Η σειρά πήρε το πράσινο φως και για δεύτερη σεζόν και πιθανότατα η ομάδα έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια. Όλα όσα θα δείτε στο τερέν του μπάσκετ έγιναν χωρίς στάντμαν. Πραγματικά εντυπωσιακό! Τα χρώματα της σχολικής στολής είναι παρμένα από την ομάδα του NBA Charlotte Hornets (σ.υ.υ.: #goat).

   Αναμένω διακαώς τη δεύτερη σεζόν, να δω αν τελικά ο προπονητής… όχι, δεν θα σας πω, καλύτερα να υπάρχει σασπένς.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
bigshot2215
 
Joomla Social by OrdaSoft!