= Συνέντευξη τύπου - Ennio Marchetto
Συνεντεύξεις

loogoo

Συνέντευξη τύπου - Ennio Marchetto

 
marc01
 
   Ο χώρος του ''Passport'' στον Κεραμεικό άνοιξε τις πόρτες του για τη συνέντευξη τύπου του Ennio Marchetto που θα φιλοξενήσει για δύο παραστάσεις. Μια ευχάριστα διαφορετική συνέντευξη τύπου, αφού ο Ιταλός performer μας έδωσε μια μικρή γεύση από το show. Έτσι, από μπροστά μας πέρασε η Mona Lisa, η Ελισσάβετ της Αγγλίας, η σέξι Μονρόε, η Tina Turner, ο Freddie Mercury, ο ψαλιδοχέρης, ο Τιτανικός με τη Céline Dion, η Whitney Houston – ε, ας μην γράψω ποιοι άλλοι - για να κλείσει με Ζορμπά!

   Τα γέλια και το χειροκρότημα σταμάτησαν μόνο όταν ο Ennio κατέβηκε από τη σκηνή για να μας μιλήσει. Με χαρά δέχτηκε ερωτήσεις μας και με λίγα λόγια να τι μας είπε.
 
marc02
   Όλα ξεκίνησαν από ένα όνειρο που είχε δει όταν ήταν 20 χρονών, όπου η Marilyn Monroe ήταν ντυμένη εξολοκλήρου με λευκό χαρτί και είχε ένα χάρτινο φτερό. ''Όταν ξύπνησα, πήρα χαρτί και ψαλίδι και δημιούργησα τον πρώτο μου χάρτινο χαρακτήρα. Μετά από μια  οντισιόν για το ιταλικό τηλεοπτικό κανάλι RAI, όπου το νούμερό μου πραγματικά άρεσε στο πάνελ περισσότερο για τη μοναδικότητα του κοστουμιού Μέριλιν, συνειδητοποίησα ότι πρέπει να συνεχίσω να δημιουργώ χάρτινα κοστούμια κι έτσι ξεκίνησα να σχεδιάζω διάφορους χαρακτήρες με σκοπό να καλύψω τουλάχιστον ένα ωριαίο σόου''. Ναι, καλά διαβάσατε, όλα ξεκίνησαν από ένα όνειρο! Μας είπε πως δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνει. Και η αλήθεια ούτε εμείς θα θέλαμε να μπορεί! Είναι μοναδικός στο είδος του κυριολεκτικά, αφού κανείς άλλος δεν μεταμορφώνεται με χαρτί πάνω στη σκηνή σε χαρακτήρες έξυπνα δοσμένους, τονίζοντας πάντα την αστεία μεριά τους!
 
marc03
   Ο Βενετός performer έχει κερδίσει βραβείο “WINNER OF CANNES BEST SHOW PERFORMANCE D’ ACTEUR”, “WINNER OF THE GOLDEN LION VENICE ENTERTAINMENT FESTIVAL” και οι υποψηφιότητές του για βράβευση δεν έχουν σταματήσει ακόμα.

   Στο σόου που θα δώσει για το ελληνικό κοινό θα μεταμορφωθεί επί σκηνής σε 60 διαφορετικούς αγαπημένους χαρακτήρες και η διάρκεια θα είναι περίπου μιάμιση ώρα.
 
Λένα Βασιλείου
 
marc04
Joomla Social by OrdaSoft!