Συνεντεύξεις

Συνέντευξη τύπου Φίλιππου Πλιάτσικα και B.D. Foxmoor (Active Member)

 

   Η αγαπημένη θλιμμένη φωνή του Φίλιππου και η βραχνή «αναρχική» φωνή του Μιχάλη θα ενωθούν για τρεις βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

   Δυο διαδρομές παράλληλες, δύο καλλιτέχνες που συναντήθηκαν στη γέφυρα και θέλησαν να μοιραστούν ό,τι τους γυρνούσε πίσω.  Μια ιστορική θα έλεγα σύμπραξη, ένα πάντρεμα του hip hop με το «έντεχνο». Θα έλεγε κανείς ότι αυτό το πάντρεμα είναι απρόβλεπτο, αλλά  η μουσική δεν έχει όρια. Όρια βάζουν οι άνθρωποι.
 
pliabd01
   Είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων ο πειραματισμός και πιστεύω πως κάθε μουσικός που θέλει να εξελίσσεται δεν μπορεί να παραμένει στάσιμος. Μια αναδρομή λοιπόν στις δισκογραφίες τους, στις ζωές τους, στα όνειρα και τις επιθυμίες τους.

   Ο Φίλιππος και ο Μιχάλης, θέλοντας να μας δώσουν μια ιδέα για το τι ετοίμασαν για αυτές τις τρεις μοναδικές βραδιές, ανέβηκαν στη σκηνή και με τη βοήθεια της ορχήστρας τους μας έδωσαν το πιο γλυκό δείγμα.
 

   Ήταν εκπληκτικό αυτό που παρακολουθήσαμε, ήταν συγκινητικό να βλέπεις αυτούς τους δύο μοναδικούς καλλιτέχνες να μοιράζονται τραγούδια που μπορούν ακόμα να σε ταξιδέψουν, να σε κάνουν να ονειρευτείς. Η εμπειρία απίστευτη και αν κρίνω από αυτά τα λίγα που ακούσαμε οι βραδιές δεν θα είναι μόνο τρεις.
 
pliabd02
   Μας μίλησαν για αυτά που τους έφεραν κοντά, μας μίλησαν για τη μουσική, τη μουσική βιομηχανία και για την τύχη που είχαν εκείνα τα χρόνια. Σημείωσαν ότι οι εποχές άλλαξαν, οι καταστάσεις άλλαξαν, το μουσικό σκηνικό άλλαξε, αλλά το «σαράκι» της μουσικής δεν θα αλλάξει ούτε θα χαθεί ποτέ.

   Σαράντα τραγούδια θα απαρτίζουν το πρόγραμμα και μέσα σε αυτά θα είναι και κάποιες διασκευές που ποτέ δεν θα περιμέναμε να ακούσουμε από το Φίλιππο και το Μιχάλη.

   Ετοιμάζουν και δισκογραφική δουλειά, η οποία θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο. Μέσα από αυτή τη δουλειά ακούσαμε το «Λογαριασμό». Έναν συναισθηματικό απολογισμό.

   Το «Παραπόρτι» του Φίλιππου και του Μιχάλη μας περιμένει στις 23 και 30 Δεκεμβρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.
 
Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
pliabd03
 
Παρασκευή
23 – 30 Δεκεμβρίου
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Κεντρική Σκηνή
 
Ώρα έναρξης: 22:30
 
Τιμές
8 ευρώ στο μπαρ | με μπύρα ή κρασί
10 ευρώ στο μπαρ με ποτό
Φιάλη κρασί ανά 2 άτομα 60 ευρώ
Φιάλη ποτού ανά 4 άτομα 120 ευρώ
 
Προπώληση εισιτηρίων
www.viva.gr
11876
σε όλα τα καταστήματα
Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
 
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη
Τηλ. 210 9315 600
www.gialino.gr
 
Joomla Social by OrdaSoft!