= Λόγω τιμής – ΧΧρόνια μετά
Άρθρα

loogoo

Λόγω τιμής – ΧΧρόνια μετά

 
Λόγω τιμής – Πρεμιέρα – ΧΧρόνια μετά

   Η πιο γλυκιά αναμονή; Μπορεί; Σίγουρα μπορεί! Ο κόσμος που έμπαινε στο BIOS είχε κατά νου ένα σήριαλ που δυο δεκαετίες πίσω συνέπαιρνε και γοήτευε, δημιουργούσε συγκινήσεις και έβαζε στο τραπέζι την έννοια «φιλία» και όλα τα από-δίπλα-της. Οι πρωταγωνιστές, παιδιά τότε, ενήλικες σήμερα, δοκιμάζονται και δοκιμάζουν. Οικογένειες, παιδιά, σχέσεις, καταστάσεις, ευτράπελα και διάφορες κατραπακιές της μοίρας…
 
logot1988

   Η ομάδα ξαναβρίσκεται για να κάνει πάρτι-έκπληξη στον άρτι αφιχθέντα από τον κόσμο των παρατημένων ψυχών. Ο Μάνος μπαίνει στο μαγαζί (το οποίο ΕΙΝΑΙ το BIOS παρεμπιπτόντως) και εκεί τους συναντά όλους και τις συναντά όλες. Και οι θύμησες βγαίνουν από τα τρίσβαθα του νου. Όπως θα περιμέναμε άλλωστε. Αυτό είναι το μοτίβο και αυτός είναι ο άνθρωπος και όσοι/όσες το έχετε ζήσει αυτό, δεν μπορεί παρά να συμφωνείτε. Και να συμπάσχετε… ίσως.

   Ήταν όλοι τους εκεί. Το αυτονόητο, σωστά; Η παρέα των ονείρων ήτοι το επιτελείο που έχει γράψει ιστορία στο χώρο της υποκριτικής. Άλκης Κούρκουλος, Βίκυ Βολιώτη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Δημήτρης Αλεξανδρής, Χριστίνα Αλεξανιάν, Άννα Δημητρακοπούλου και μαζί τους Μαρία Ναυπλιώτου, Γιώργος Χρυσοστόμου, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος… Και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό. Είχαμε πάει στα γυρίσματα, είχαμε δει, είχαμε πάρει μια γεύση. Τώρα όμως… ήλθε η ώρα για πραγματική γευσιγνωσία.
 
logot1989

   Η προβολή έγινε παρουσία όλων των ηθοποιών και συντελεστών της σειράς. Ο σκηνοθέτης του τότε και του σήμερα, Λάμπης Ζαρουτιάδης, καλωσορίζει και εύχεται καλή θέαση. Υπάρχει σε κάθε θέση μία goodiebag, η οποία φιλοξενεί ένα πεντανόστιμο περιεχόμενο, η προσμονή όμως για αυτό που θα δούμε υπερνικά οποιαδήποτε κίνηση μάρκετινγκ, εκείνη τη στιγμή τουλάχιστον. Το επεισόδιο ξεκινά. Τηλέφωνα στο αθόρυβο, μάτια στην οθόνη. Το τι είδαμε… Θα το δείτε κι εσείς. Σήμερα το βράδυ.
 
logot1990
   Ήδη έχουμε φιλοξενήσει δύο από τους πρωταγωνιστές και το σκηνοθέτη με συνέντευξη. Ετοιμάζουμε κι άλλα και μάλιστα σύντομα. Βλέπετε, μετά την προβολή, μιλήσαμε δεξιά κι αριστερά, κάναμε κάποιες επαφές και κλείσαμε μερικές ακόμα συνεντεύξεις. Όλα θα ανακοινωθούν όταν πρέπει. Προς το παρόν, απολαύστε και συγκινηθείτε και εδώ θα ‘μαστε και μεις. Να μιλήσουμε και να θαυμάσουμε. Όπως τότε…

Κώστας Κούλης
Φωτογραφίες, λοιπές συνωμοτικές ενέργειες: Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!

Άρθρα