Starlight

MMXX και Ι - Ευχές, τραγούδια, άνθρωποι

 
Πολλοί από μας… Σωστά, λάθος διατύπωση… Όλοι μας σχεδόν θεωρούμε ότι το 2020 ήταν μια απαίσια χρονιά. Πολλοί από μας έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους μία σουρεάλ εικόνα, με το ρολόι να δείχνει 32 Δεκεμβρίου μετά τις δώδεκα το βράδυ… Το δίσεκτο αποδείχτηκε τρίσεκτο τελικά. Εμείς όμως δεν πτοηθήκαμε καθόλου. Κάτσαμε μέσα μεν, ταξιδέψαμε στα πέρατα της γης με το νου μας δε. Χρησιμοποιήσαμε την τεχνολογία προς όφελός μας και όχι για να μιζεριάσουμε περισσότερο. Διαβάσαμε, παρακολουθήσαμε, μάθαμε και ξεμάθαμε, ακούσαμε και είπαμε. Και στο τέλος, μετά τα rapid, τα μοριακά, τις ενημερώσεις και τις κοινωνικές αποστάσεις, είδαμε λίγο φως να περνά από τις γρίλιες. Το 2021 δεν υπόσχεται τίποτα. Εμείς πάλι θέλουμε να υποσχεθούμε τα πάντα. Και μεταξύ αυτών των… πάντων, θέλουμε να σας στείλουμε την αγάπη μας, μία ευχή και ένα τραγούδι για τη νέα χρονιά. Γιατί το θέλουμε, γιατί κεφάρουμε, γιατί δεν θα αφήσουμε κανέναν να κάνει click away στα συναισθήματά μας.

Οι συντάκτες του Noizy εύχονται και επικοινωνούν αγαπημένες τους μελωδίες. Και την επόμενη φορά θα το κάνουν ακόμα πιο ζεστά, ακόμα πιο μουσικά. Με μία φρασούλα… Από κοντά!
 
kalihronia212121
Ας γεμίσουμε και πάλι τις καρδιές μας με συναίσθημα, μουσική, θέατρο και τέχνη... Ας γεμίσουμε και πάλι τις ζωές μας με αγάπη και χαμόγελα...
Χάρις Μολυβιάτη
 

Αυτές τις μέρες κάποιοι περνάνε άσχημα. Κάποιοι άλλοι περνάνε αβάσταχτα. Ας βοηθήσουμε όποιον μπορούμε, ας έχουμε την ψυχή μας καθαρή.
Θα περάσει κι αυτό.
Νάσος Κονίτσας
 

Ας είναι η αφορμή το 2020 ν' αναθεωρήσουμε και να μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Ας κάνουμε κάθε μέρα ό,τι καλύτερο για μας και τους γύρω μας και όλα αυτά που θέλαμε και θέλουμε να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Χρόνια πολλά σε όλους και σύντομα να μπορέσουμε ν' ανταμώσουμε από κοντά, αλλαγμένοι προς το καλύτερο!!!
Στέλλα Κοκκινέλη
 

Ας γίνει όλο αυτό που περνάμε η αφορμή για να αναθεωρήσουμε στην πράξη και όχι στα λόγια τις προτεραιότητές μας. Ας αγαπήσουμε πιο πολύ, ας ζήσουμε πιο έντονα, ας απλώσουμε το χέρι μας σε όσους το χρειάζονται. Δεν είμαστε μόνοι, θα περάσει κι αυτό! Σύντομα να βρεθούμε από κοντά, να αγκαλιαστούμε και να φανούν επιτέλους τα χαμόγελά μας, που τα κρύβουμε τόσο καιρό πίσω από μάσκες! Σύντομα "Back To Life" και "Back To Live"!
Τζοβάνα Σπήλιου
 

Με αισιοδοξία ατενίζουμε το μέλλον. Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία, αγάπη και πολύ όμορφες μουσικές, ανοιχτά θέατρα και συναυλιακούς χώρους...
Δημήτρης Μπάρμπας
 

Στη δύσκολη περίοδο που περάσαμε, αναθεωρήσαμε πολλά. Συνεχίζουμε να είμαστε υπό τον κλοιό ενός αόρατου εχθρού. Αυτό που μας μας λείπει από τη ζωή μας είναι οι αξίες που διδαχθήκαμε, όλα τα θεωρούσαμε δεδομένα… Εν τέλει τίποτα δεν είναι. Ακόμα και το πιο απλό, το να απολαύσουμε φυσιολογικά μια βόλτα. Εύχομαι λοιπόν να έρθει το 2021, φέρνοντας μαζί του υπέροχες στιγμές χωρίς μάσκες, χωρίς απαγορεύσεις. Η ζωή είναι όμορφη μέσα από την απλότητά της. Ας θυμηθούμε όλα αυτά τα μικρά και απλά που έχουμε αφήσει πίσω μας και όλα θα φτιάξουν. Καλή πρωτοχρονιά!
Κατερίνα Σωπύλη - Κονίτσα
 

Όσο κι αν αλλάζουν τα πράγματα, αυτό το τραγούδι του Δεληβοριά θα είναι, πάντα, σταθερή αξία τέτοιες μέρες!
«Κι όποιος είπε "και του χρόνου"
θα εννοεί πως δεν τελειώσαμε φέτος
Ευτυχές και στο χέρι μας το νέο έτος"
Ευτυχές και με Υγεία λοιπό το νέο έτος! 2021, please be good to us!
Ελένη Εμμανουήλ
 

Θέλω να ζήσω, να ξαναγαπήσω, να ‘μαι άνθρωπος κανονικός! Να γελώ και με τους φίλους μου έξω να βγω, να φλερτάρω τρελά γιατί… I’m fabulous!!!
Let’s make it fabulous this year!
Πάρης Μακρίδης
 

Μια δύσκολη χρονιά φεύγει... Εύχομαι το μάθημα που ήταν να πάρουμε μέσα από αυτή τη δοκιμασία να πάρθηκε σωστά από όλους και να συνεχίσουμε με αισιοδοξία και αγάπη στις καρδιές μας μια νέα χρονιά, μία νέα ζωή, μια νέα αρχή, χωρίς δισταγμό, χωρίς εγωιστές, εγωπαθείς και τοξικούς ανθρώπους στο δρόμο μας, μαχόμενοι για ό,τι καλύτερο για την ψυχή μας.
Λένα Βασιλείου
 

Αυτή η χρονιά δοκίμασε τις αντοχές μας, τα όνειρά μας, τη ζωή μας. Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι η καλύτερη που θα έχουμε ζήσει. Να μας δώσει όλα όσα μας χρωστά η προηγούμενη και με τόκο. Με πείσμα, αγάπη, υγεία και υπομονή θα καταφέρουμε όλα όσα ονειρευόμαστε!
Μαίρη Ζαρακοβίτη
 

Καλή Χρονιά! ΥΓΕΙΑ, αγάπη, σεβασμός, θάρρος, τρέλα, πολιτισμός!
Κώστας Κούλης 
 
 
Joomla Social by OrdaSoft!