Λογοτεχνία & Τέχνη

loogoo

Λογοτεχνία και τέχνη τελευταία άρθρα

Specialized Turbo

   Το πιο γρήγορο ποδήλατο που κυκλοφορεί ακούει στην ονομασία Specialized Turbo και όπως μαρτυρά και το όνομά του ετοιμαστείτε για τρελές "γκαζοπεταλιες’’ ή μήπως πάλι όχι …

   Ο λόγος που δεν μπορούμε να το προμηθευτούμε είναι ότι είναι αρκετά … γρήγορο και συμφώνα με την Ευρωπαϊκή Ενωση πιάνει 20 Km/h παραπάνω από την επιτρεπτή για τα ποδήλατα ταχύτητα.

   Σύμφωνα με τον κατασκευαστή μπορεί να φτάσει με άνεση τα 45 Km/h και η εκπληκτική αυτή ταχύτητα οφείλεται σε έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 250 Watt, με μία μπαταρία λιθίου που βρίσκεται σε ένα σωλήνα στο πίσω μέρος και μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε δύο ώρες.

   Όπως είναι επίσης λογικό, είναι και καταλλήλως εξοπλισμένο με δισκόφρενα για να μπορεί να φρενάρει σωστά αλλά και με κοντέρ που μας δείχνει όλα τα απαραίτητα που χρειάζεται ένας ποδηλάτης (ταχύτητα, χρόνο ποδηλασίας και απόσταση που έχετε διανύσει).

   Η τιμή του είναι τσουχτερή και αγγίζει τα 5.500 ευρώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις μοναδικές επιδόσεις στην ταχύτητα αλλά και στην κομψότητα του.
specialized
bike1
bike2

Noizy's Tech Corner