Λογοτεχνία & Τέχνη

loogoo

Λογοτεχνία και τέχνη τελευταία άρθρα

Εφαρμογιάδα 2012

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012
BIOS Main
Ώρα προσέλευσης: 18.00
Είσοδος ελεύθερη

   Ο πρώτος cross platform apps development διαγωνισμός στο BIOS, τη Δευτέρα 2 Ιουλίου. Η ιδέα της Εφαρμογιάδας γεννήθηκε από την ανάγκη ενός διαγωνισμού που θα βοηθήσει τους Έλληνες developers να προβάλουν τις εφαρμογές τους σε ένα κοινό χρηστών και επενδυτών, αλλά και να ανταλλάξουν εμπειρίες και γνώση.

   Οι διαγωνιζόμενοι developers θα έχουν πέντε λεπτά  στη διάθεσή τους για να παρουσιάσουν την εφαρμογή που έχουν σχεδιάσει και λειτουργεί σε smart phones ή tablet συσκευές. Το κοινό αφού δει τις παρουσιάσεις, θα επιλέξει να επενδύσει τα «χρήματα»  που θα έχουν προηγουμένως μοιραστεί στην είσοδο του event σε όποιες από τις εφαρμογές θεωρεί περισσότερο αξιόλογες. Οι τρεις εφαρμογές που θα συγκεντρώσουν τις μεγαλύτερες επενδύσεις θα είναι και οι νικήτριες της Εφαρμογιάδας.

   Οι developers mobile apps έχουν σχηματίσει στην Ελλάδα μια πολυπληθή business start-up κοινότητα, με διάθεση για εργασία πάνω σε καινοτόμες ιδέες που θα κατακτήσουν τους χρήστες φορητών συσκευών.
Πολλές από τις μικροεπιχειρήσεις των 2 -3 ατόμων, που αποτελούνται από νεαρά κυρίως άτομα, έχουν ήδη ιδρύσει τις επιχειρήσεις τους στη Silicon Valley, τη Μέκκα των start-ups και αναζητούν κεφάλαια για να κάνουν πράξη τις ιδέες τους.

   Η επικοινωνία με αυτούς τους νέους επιχειρηματίες είναι πηγή ζωντάνιας και φρέσκων ιδεών που μπορούν να ξυπνήσουν και τη δική σας έμπνευση για δημιουργία.  

   Σας περιμένουμε για να μοιραστούμε αυτά τα θετικά vibes και να μιλήσουμε για ιδέες που μπορούν να μας κάνουν αισιόδοξους.

Δήλωση συμμετοχών και παραπάνω πληροφορίες στο παρακάτω link:
www.appgaraz.gr/efarmogiada
mobile apps photo

Noizy's Tech Corner