- Λεπτομέρειες
-
Κατηγορία: Noizy's Chef
-
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 09 Ιουνίου 2014 13:21
Λαχταριστό και εύκολο για όλη την οικογένεια!
Υλικά
4 χρωματιστές πιπεριές4 φρέσκα κρεμμυδάκια 400 γρ. τόνος σε νερό200 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα 1 σφηνάκι λευκό κρασί4 κς. κρέμα γάλακτος 1 κς. βούτυρο 300 γρ. τυρί τσένταρ ελαιόλαδοαλατοπίπερο
Παρασκευή
Σοτάρετε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια στο ελαιόλαδο. Προσθέτετε τον τόνο και μαγειρεύετε για 5 λεπτά. Σβήνετε με το κρασί και αλατοπιπερώνετε. Προσθέτετε το βούτυρο μαζί με την κρέμα γάλακτος και αφήνετε να ψηθούν μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά. Κόβετε τις πιπεριές στη μέση και αφαιρείτε τα σπόρια. Γεμίζετε τις πιπεριές με το μίγμα και προσθέτετε τσένταρ τριμμένο. Ψήνετε στους 180 βαθμούς μέχρι να λιώσει το τυρί.
Για λάιτ έκδοση δεν χρησιμοποιούμε το βούτυρο, την κρέμα γάλακτος και το τυρί τσένταρ. Ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά και σερβίρουμε με γιαούρτι με λίγα λιπαρά!
Καλή σας όρεξη!
Angelina Vojt