= Σνίτσελ μοσχαρίσια "jagerschnitzel"
Noizy's Chef

loogoo

Σνίτσελ μοσχαρίσια "jagerschnitzel"

jeger
Για αυτούς που δεν μπορούν να φανταστούν ενα γεύμα χωρίς κρέας ετοιμάσαμε μια τέλεια συνταγή. Σαν συνοδευτικό μπορείτε να σερβίρετε όποια λαχανικά επιθυμείτε αλλά πολλές φορές για τους λάτρεις του κρέατος αυτά δεν είναι απαραίτητα!
 
Υλικά

1 κιλο σνίτσελ μοσχαρίσια περίπου τέσσερα κομμάτια
300γρ μανιτάρια λευκά (σαμπινιόν)
3 κ.σούπας σάλτσα ντομάτας
2 σκελίδες σκόρδο
2κ.γλυκού μουστάρδα
λίγο αλεύρι, λάδι.αλάτι
2 φύλλα δάφνης
 
Παρασκευή

   Αλατίστε τα έτοιμα σνίτσελ και αλευρώστε τα από τη μια πλευρά.Σε τηγάνι με λίγο ζεστό λάδι οχι πολύ καυτό, σωτάρετε τα σνίτσελ από την αλευρωμένη πλευρά, μέχρι να ροδίσουν.Κατόπιν τα γυρνάμε, ψήνουμε απο την άλλη πλευρά και τα βγάζουμε σε μια πιατέλα. Στο ίδιο ζεστό τηγάνι βάζουμε το σκόρδο την δάφνη τη ντομάτα και την μουστάρδα. Μετά από ένα λεπτό τοποθετούμε επάνω τα σνίτσελ, συμπληρώνουμε με νερό ως τη μέση των σνίτσελ.Καπακώνουμε και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά περίπου για 40 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.Στα τελευταία 10 λεπτά προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια.Σερβίρουμε με πουρέ πατάτας.
 
Καλή σας όρεξη!
Angelina Vojt
 
Joomla Social by OrdaSoft!