- Λεπτομέρειες
-
Κατηγορία: Noizy's Chef
-
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 05 Μαρτίου 2013 23:01
Μια παραδοσιακή Σέρβικη συνταγή έξυπνη γρήγορη και χορταστική. Με αυτή την τρίτη συνταγή είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο τραπέζι στους φίλους και όχι μόνο!! Παρακολουθήστε βήμα προς βήμα τη συνταγή μας …..Καλή επιτυχία!
Υλικά
400γρ. αλεύρι
250γρ. βούτυρο
1 αυγό
300γρ. τυρί
αλάτι
1 baking powder
γιαούρτι
Παρασκευή
Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά το βούτυρο να αφρατέψει , προσθέτουμε το αυγό, το τυρί, το αλεύρι, 1κγ. αλάτι και το b.p.
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά και προσθέτουμε λίγο γιαούρτι τόσο όσο να δέσει η ζύμη.
Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο δυο με τρείς ώρες να ξεκουραστεί.
Ανοίγουμε τη ζύμη έτσι ώστε να έχει πάχος ένα εκατοστό.
Με ένα αλευρωμένο ποτήρι βγάζουμε μικρά ψωμάκια και τα τοποθετούμε σε ένα αλειμμένο ταψί, τα αλείβουμε με αυγό και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Καλή σας όρεξη
Angelina Vojt