Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε λίγο βούτυρο τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο, τον κιμά και την ωμοπλάτη, μέχρι να ροδίσουν.
Ρίχνουμε τη ντομάτα, τον μαϊντανό και μαγειρεύουμε προσθέτοντας λίγο νερό. Μετά περίπου 30 λεπτά, πρέπει να είναι καλά μαγειρεμένο και χωρίς υγρά.
Αφήνουμε τη γέμιση στην άκρη να κρυώσει. Στο κρύο κιμά προστεθούμε 100γρ κρεμ φρες, την κόκκινη πιπεριά και το μαύρο πιπέρι. Με αυτή τη γέμιση γεμίζουμε τις κρέπες, τις ρολάρουμε και τις βάζουμε σε ελαφρά βουτυρωμένο ταψί. Περιχύνουμε τις γεμιστές κρέπες με την υπόλοιπη κρεμ φρες χτυπημένη μαζί με ένα κρόκο αυγού. Τις πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα και ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν. Βγάζουμε από το φούρνο και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό.
Σερβίρουμε !!!
Angelina Vojt
TIPS Μια μικρή βοήθεια γι΄ αυτούς που δεν ξέρουν πως γίνονται οι κρέπες: