- Λεπτομέρειες
-
Κατηγορία: Noizy's Chef
-
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013 21:23

Ο κύβος του Roubik σε…. καρπούζι!
Υλικά
Ένα μικρό καρπούζι
300 γρ Ανθότυρο
2-3 Ακτινίδια
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
Παρασκευή
Κόβουμε σε ισομεγέθεις κύβους το καρπούζι το ανθότυρο και τα ακτινίδια. Τα συναρμολογούμε σαν κύβο του Ρούμπικ. Γαρνίρουμε με δυόσμο, μαυροσούσαμο και καρύδια. Όπως το βλέπετε στη φωτογραφία!!
Καρπούζι… Σοκολάτα
Κόβουμε το καρπούζι σε κομμάτια μικρά της αρεσκείας μας, περιχύνουμε με σοκολάτα σε υγρή μορφή. Αυτός ο ασυνήθιστος συνδυασμός σερβίρεται με παγωτό και φρούτα του δάσους. Διακοσμούμε με δυόσμο και ψιλοκομμένες φέτες καρπουζιού.
Σορμπέ καρπουζιού
Στον πολυκόφτη ανακατεύουμε καρπούζι με χυμό πορτοκαλιού και μέλι. Τοποθετούμε σε παγοθήκες και παγώνουμε στην κατάψυξη. Σερβίρεται σε κύβους με διακόσμηση δυόσμου!
Angelina Vojt