Εκθέσεις & Εκδηλώσεις

True & Forever - Exhibition


ztrrue3

  

  Η τέχνη είναι κάτι το πολύ γενικό και αόριστο. Οι μορφές που μπορεί να πάρει είναι ατελείωτες και συνεχώς εξελίσσονται και μεταλλάσονται. Μελετώντας την ιστορία της εντοπίζουμε ότι κάθε γενιά εκφάζεται μέσα από την αυτήν με διαφορετικό τρόπο. Με χαροποιεί ιδιαίτερα λοιπόν να βλέπω τέτοιες δύσκολες μέρες, στην Ελλάδα, νέα παιδιά όπως αυτά από την ομάδα Sake Tattoo να δημιουργούν πράγματα κόντρα στα όσα ξέραμε μέχρι στιγμής.

 

tattooexhibition1

 

   Ίσως ακούγοντας tattoo να προβληματιστείτε λίγο, όπως προβληματίστηκα και γω, για το τι ακριβώς έκθεση αποτελεί η True & Forever. Το θέαμα όμως που αντίκρισα την Κυριακή 18 Μαρτίου στον street art εκθεσιακό χώρο που φιλοξενείται στον Πολυχώρο της Στοάς της οδού Πατησίων έδιωξε κάθε είδους προκατάληψη.

 

tattooexhibition2

 

   Εννέα (9) καλλιτέχνες, δύο (2) live drawing canvas show, projection & installations! Αυτό ακριβώς ήταν αυτό που με περίμενε στον χώρο αυτό. Δύο τοίχοι γεμάτοι με πίνακες εμπνευσμένοι από τελείως διαφορετικά θέματα ο καθένας και σχεδιασμένοι με τελείως διαφορετικές τεχνικές. Άλλοι ήταν φτιαγμένοι με το χέρι με πινέλα, μπογιές και μολύβια, ενώ άλλοι ήταν σχεδιασμένοι στον υπολογιστοί. Ο καθένας όμως με μία μοναδικότητα πάνω του. Τα χρώματα συνεχώς εναλλάσονταν και μαζί τους και οι διαθέσεις των παρατηρητών. Άλλα κάδρα αρκετά επιθετικά ενώ άλλα τελείως φιλικά και ήρεμα. Αυτό ήταν και το όμορφο στην όλη υπόθεση. Η δυνατότητα μερικών έργων τέχνης να κερδίσουν το ενδιαφέρον σου και να σε κάνουν να νιώθεις πράγματα.

 

tattooexhibition3

 

   Σε αυτό τον εκστασιασμό συναισθημάτων συμαντικό ρόλο έπαιξε και η μουσική που ακουγόταν από το βάθος της αίθουσας από τους 2 επιμελητές της μουσικής κάλυψης, τους Sparky και T & Q.B.Mix με την up-beat διάθεσή τους και τα ωραία σκρατσαρίσματά τους, να δημιουργούν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

   Η έκθεση θα είναι διαθέσιμη για 30 ολόκληρες ημέρες και οι καλλιτέχνες να είναι έτοιμοι να απαντήσουνε τις πιο περίεργες απορίες σας. Πραγματικά μία έκθεση χωρίς προηγούμενο που κοσμεί το κέντρο της Αθήνας και δεν πρέπει να παραβλέψει κανείς που λατρεύει την μοντέρνα τέχνη.
 
   Αναμένεται συνέντευξη με τον Sake, έναν από τους καλλιτέχνες και εμπνευστές της έκθεσης, ο οποίος δέχτηκε να κάνει μια πολύ όμορφη συζήτηση μαζί μας για τον χώρο της τέχνης και του τατουάζ.

Street Art against the odds! Prophecy on the way
Contact Number: 6937128831 & 210-8065842, Πατησίων 99

Γιώργος Γκουγκούδης

Για περισσότερες φωτογραφίες από την έκθεση ... κλικάρετε εδώ.

zdesignwarsexhibition1
Joomla Social by OrdaSoft!