= Erotic Art Festival 2019 - Ήμαστε εκεί
Εκθέσεις & Εκδηλώσεις

loogoo

Erotic Art Festival 2019 - Ήμαστε εκεί

 
EROTIC ART Festival
17, 18, 19, 20 Μαΐου 2019
Ολυμπιακός πόλος Φαλήρου, Tae Kwon Do
 
eroticart1953
 
   Υποτίθεται πως τέτοιες εκθέσεις είναι παρεξηγημένες στην Ελλάδα, υποτίθεται πως «δεν συνάδουν» με την ιδιοσυγκρασία μας. Ξέρετε κάτι; Όλα είναι θέμα οργάνωσης, παρουσίασης και μάρκετινγκ. Η τέχνη του ερωτισμού παρουσιάζεται για μία ακόμα χρονιά, σε έναν αξιοπρεπέστατο χώρο και δείχνει ότι έχει όλα τα εχέγγυα να διαπρέψει τα επόμενα χρόνια. Έχει κόσμο, έχει ρυθμό, έχει stand από διάφορες επιχειρήσεις του «τομέα» και έχει απαλλαγεί τελείως από ταμπού, χαζοχαρουμενιές και λοιπές γκρίζες περιοχές του παρελθόντος.
 
eroticart1944
 
eroticart1945
   Μπήκαμε πολύ άνετα και ακόμα πιο άνετα πήραμε τις διαπιστεύσεις μας. Περάσαμε από διάφορα περίπτερα με βασικά είδη και αξεσουάρ (μεγάλα παιδιά είστε, καταλαβαίνετε) και χαζέψαμε ποικιλία, φαντασία, εργονομία και φαντασία… ξανά! Αυτό που παρατήρησα και θεωρώ ότι είναι παρήγορο, ήταν η παρουσία πολλών γυναικών στο χώρο της έκθεσης. Είπαμε, οδηγούμαστε προς ένα ξεκλείδωμα, που παρασύρει και τις μικρότερες ηλικίες.
 
eroticart1947

   Είδαμε show, είδαμε εφευρετικότατα κοστούμια και χορευτικές κινήσεις, ακούσαμε εντυπωσιακά DJ set και συνομιλήσαμε με τα παιδιά στα περίπτερα. Μας προκάλεσαν εντύπωση οι «στολάρες» και τα χτενίσματα, καθώς και το γενικότερο μοτίβο των «παρουσιαστών». Θα έλεγε κανείς πως η φαντασία του ανθρώπου καλπάζει ακόμα περισσότερο όταν εμπλέκεται το ερωτικό στοιχείο. Θα σταθούμε στην έκθεση φωτογραφίας που φιλοξενήθηκε στο χώρο, στην οποία έκθεση είδαμε πραγματικά σπουδαίες δουλειές.
 
eroticart1948

   Φαντάζομαι ότι σ’ αυτό το άρθρο θα περιμένατε κάτι άλλο… Να αλλάξουμε «κυμματομορφή», να γίνουμε πιο πικάντικοι, να μιλήσουμε με πολλά υπονοούμενα. Ναι, ξέρω… Προσφέρεται το θέ(α)μα για κάτι τέτοιο. Όχι. Δεν προσφέρεται. Θα ήταν άκυρο και μην σας πω και ανέντιμο. Πάμε να δούμε κάποιους ανθρώπους, κάποια περίπτερα και κάποιες εκδηλώσεις που έχουν σαν θέμα τους τον ερωτισμό. Δεν προσφέρονται ΟΥΤΕ για κακή δημοσιογραφία, ούτε για ανευθυνοϋπεύθυνες δηλώσεις. Βρεθήκαμε λίγη ώρα πριν την έκθεση με τη φωτογράφο μου και μιλήσαμε για το τι πάμε να κάνουμε. Και η απάντηση ήταν η πλέον αυθόρμητη. Πάμε να κάνουμε ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με αυτό που κάνουμε και στις «άλλες εκδηλώσεις». Πάμε να περάσουμε καλά και να προσπαθήσουμε να περάσουμε με λόγια και φωτογραφίες κάτι από αυτό που ζήσαμε.
 
eroticart1949
   Και εκεί που προχωρούσαμε και χαζεύαμε απαθανατίζοντας ή και το ανάποδο αν θέλετε, βλέπω μπροστά μου ένα ηλεκτρονικό Ms PacMan! Το ίδιο με αυτό που έπαιζα αιώνες πριν… Athens Retro Festival και το περίπτερο περιείχε εκπληκτικά πράγματα. Ηλεκτρονικά, φλιπεράκια, ποδήλατα… Ακόμα και ολόκληρο αυτοκίνητο! Έκατσα κι έπαιξα για κάνα μισάωρο, συγκινήθηκα και γελούσα μόνος μου. Ποιος το περίμενε… Νομίζω ότι στο Γκάζι θα περάσουμε υπέροχα μ’ αυτή την ιστορία.
 
eroticart1950

   Δεν έχω ιδέα για το τι θα παίξει στο επόμενο Erotic Art. Δεν έχω ιδέα ποια μεγάλη σταρ του χώρου θα φιλοξενήσουν (φέτος είχαμε τη Little Caprice), δεν έχω ιδέα τι θα σκεφτούν για του χρόνου. Αυτό όμως για το οποίο ΕΧΩ ιδέα, είναι ότι η ομάδα που το τρέχει αυτό το φεστιβάλ είναι πραγματικά ακούραστη. Έχουμε εξαιρετική επικοινωνία με τα παιδιά, είναι πάντα ευγενή και χαμηλών τόνων, έτρεξαν απίστευτα για να το φτιάξουν όλο αυτό που είδαμε και είδατε και με το που πέρασε η Δευτέρα, ξεκίνησαν να σκέφτονται την επόμενη διοργάνωση. Με τέτοια ομαδάρα λοιπόν δεν γίνεται να μην κερδίζεις. Πολλά μπράβο, κύριοι!

Κώστας Κούλης
Φωτογραφίες: Αλεξάνδρα Αλεξίου (ναι, έχει βγάλει και «ενοχοποιητικές» δικές μου, αλλά μόνο θυμηδία θα προκαλούσε η δημοσίευσή τους)
 
eroticart1951
 
eroticart1952
 
Joomla Social by OrdaSoft!

Εκθέσεις & Εκδηλώσεις