= Chocolate Fest - Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Εκθέσεις & Εκδηλώσεις

loogoo

Chocolate Fest - Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

 
   Καμιά φορά αισθάνεσαι δεκαοκτώ χρονών… Αρκεί να παίξει δυνατά από τα ηχεία το “Speak” ή το “Walk In The Shadows” και έφυγες χωρίς δεύτερη σκέψη για να πιάσεις κάγκελο. Και καμιά φορά αισθάνεσαι οκτώ χρονών… Όταν μαθαίνεις πως κάτι που φέρει τον τίτλο “Chocolate Fest” θα είναι κοντά σου για τέσσερις ολόκληρες ημέρες… Εκεί πλέον παρατάς τις δηθενιές, αφήνεις τον καθωσπρέπει εαυτό σου στη ντουλάπα, παρέα με τα κοστούμια και τα παλτό και ονειρεύεσαι σιντριβάνια σοκολάτας… Και να δεις που τελικά υπάρχουν…
 
choco1977
 
   Στην Τεχνόπολη στο Γκάζι βρεθήκαμε παρέα με πεντανόστιμες γεύσεις, με διάφορες παραλλαγές που γαργαλούν τη μύτη, με δημιουργίες που ξεπερνούν τη φαντασία, με τη σοκολάτα που δεν θα σταματήσει να μας εξιτάρει, να μας πυρώνει, να μας αρέσει. Το είχα δει και σ’ ένα ΜΠΡΑΦ και το πιστεύω, ρε μάγκα μου… Η σοκολάτα είναι εξάρτηση. Πώς είπατε; Υποκατάστατο του σεξ; Για κάτσε να φάω μια σοκολάτα όσο διαφωνώ μαζί σας… Είτε πρόκειται για ρόφημα, είτε πρόκειται για «στερεά τροφή», είτε πρόκειται για κάτι που ξεφεύγει των στοχασμών των διαφόρων διανοούμενων του εικοστού πρώτου αιώνα, τούτη η απίστευτη ουσία θα μας συντροφεύει μέχρι τα βαθιά σοκολατάματα.
 
choco1978
 
   Υπάρχει τρελό παιδομάνι στο χώρο, υπάρχουν μπόλικοι γονείς που βγάζουν φωτογραφίες και το σκέφτονται να κάτσουν στην ουρά, υπάρχου και κείνοι που το σκέφτηκαν, που κάθονται στην ουρά και μάλλον το έχουν ψιλό-μετανιώσει. Είναι πραγματικά πολύς ο κόσμος και το να περιμένεις τόση ώρα για να αγοράσεις ένα γλύκισμα και μάλιστα – κάποιες φορές – σε τσιμπημένη τιμή… Εντάξει, πες ότι είναι μια φορά στο τόσο και δεν θα σωθείς αν δώσεις δύο ή τρία Ευρώ παραπάνω. Είναι μια υγιής σκέψη και θα αποφέρει μια γλυκιά εφαρμογή. Από την άλλη πλευρά, όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να μάθουν για το μπεν-μαρί και τι προσφέρει όταν μαστορεύεις πάνω σε τέτοια κόλπα. Πώς λιώνουμε λοιπόν σοκολάτα σε μπεν μαρί; Ιδέα δεν έχω, σας λέω… Έκατσα, παρακολούθησα προσεκτικά και βεβαιώθηκα ότι έχω δύο αριστερά αυτιά. Δεν κατάλαβα τίποτα, αλλά ποιος δίνει προσοχή στα λόγια, όταν γύρω του παρελαύνουν αυτές ο απίθανες ιδιοκατασκευές; Νομίζω ότι οι φωτό μιλάνε από μόνες τους.
 
choco1979
 
   Ελπίζουμε σε ακόμα μεγαλύτερη και γλυκύτερη διοργάνωση την επόμενη φορά. Δυστυχώς, θα αναγκαστώ να παρατήσω το πληκτρολόγιο και να πιάσω το ξέρετε-τι. It ain’t worth it unless it’s chocolate… Ξέρω. Άκυρο και ασύντακτο και ηχητικά άσχημο. Πολύ λίγο με ενδιαφέρει! Σοκολάτα! Πέρας ακροάσεως!
 choco1980
 
Φανατικός σοκολατάκιας και λοιπές αθλοπαιδιές: Κώστας Κούλης
Ακούραστος φρουρός και preventor, μην τυχόν κάνει καμιά σοκολατία ο Κούστας: Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
choco1981
 
choco1982
 
Joomla Social by OrdaSoft!

Εκθέσεις & Εκδηλώσεις